reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

reklama
Ja na detektor mam trochę inny pogląd. Mój syn był owinięty dwukrotnie pępowina wokół szyi o czym wiedzieliśmy od 32tc. Do tego w brzuchu był strasznym leniuszkiem malo się ruszał. Nie muszę mówić jaki to był stres, kiedy ob przez cały dzień spał i nie dawał znaku życia. Jeździłam co jakiś czas na IP, co było uciążliwe.
Jeśli się okaże, ze drugie dziecko tez popłacze się w pępowinie i będzie leniuchem w brzuchu to drugi raz nie zamierzam przechodzić tego stresu i SMS będę sprawdzać tętno.
Na razie daje sobie z tym spokój ;)

Nie wiem jak Wy ale ja szykuje się już do spania [emoji23][emoji23][emoji23] dobrej nocy! :)

Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017
No moze i w takiej sytuacji to masz rację. Jesli są jakies wskazania to owszem, ale takto to chyba niepotrzebny stres.

@Karolka2106 gratuluję! :)

Ja już po wizycie się melduję! :) Jest serduszko, widziałam jak zarodek pulsuje :) kolejna wizyta za 2 tygodnie, zaraz wrzucę zdjęcie. Ale jestem szczęśliwa. Jak sobie myślę ze bije we mnie jeszcze jedno serduszko to takie niesamowite i mam łzy w oczach ze wzruszenia. :)

Cudowna wiadomość!!! [emoji171]

Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017

Ja już po wizycie się melduję! :) Jest serduszko, widziałam jak zarodek pulsuje :) kolejna wizyta za 2 tygodnie, zaraz wrzucę zdjęcie. Ale jestem szczęśliwa. Jak sobie myślę ze bije we mnie jeszcze jedno serduszko to takie niesamowite i mam łzy w oczach ze wzruszenia. :)
Gratulacje....az nie moge sie doczekać mojej wizyty

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziekuje Kochane :*
Lekarz powiedział ze jeszcze nie wiadomo który to może być tydzień bo miesiączki nieregularne, a zarodek jest za mały by to stwierdzić i zobaczymy następnym razem.
Próbowałam dodac zdjęcie ale się nie wyświetla :(

@MarMo życzę Ci żebyś w poniedziałek była tak szczęśliwa jak ja :*

@Adrianna.em :) dbam, dbam :*

reklama
Do góry