reklama
Adrianna.em
Fanka BB :)
@Karolka2106 cudownie! Mówiłam, żebyś się nie stresowała! dbaj o fasolkę :*
MarMo
Super informacje!!!
Ja czekam do poniedzialku wiec serdecznie Ci gratuluje i oczywiscie szczerze zazdroszcze dzisiejszego szczescia
sylwkaq90
No moze i w takiej sytuacji to masz rację. Jesli są jakies wskazania to owszem, ale takto to chyba niepotrzebny stres.Ja na detektor mam trochę inny pogląd. Mój syn był owinięty dwukrotnie pępowina wokół szyi o czym wiedzieliśmy od 32tc. Do tego w brzuchu był strasznym leniuszkiem malo się ruszał. Nie muszę mówić jaki to był stres, kiedy ob przez cały dzień spał i nie dawał znaku życia. Jeździłam co jakiś czas na IP, co było uciążliwe.
Jeśli się okaże, ze drugie dziecko tez popłacze się w pępowinie i będzie leniuchem w brzuchu to drugi raz nie zamierzam przechodzić tego stresu i SMS będę sprawdzać tętno.
Na razie daje sobie z tym spokój
Nie wiem jak Wy ale ja szykuje się już do spania [emoji23][emoji23][emoji23] dobrej nocy!
Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017
@Karolka2106 gratuluję!
Patuśka11
Początkująca w BB
Gratulacje w którym tygodniu jesteś?Ja już po wizycie się melduję! Jest serduszko, widziałam jak zarodek pulsuje kolejna wizyta za 2 tygodnie, zaraz wrzucę zdjęcie. Ale jestem szczęśliwa. Jak sobie myślę ze bije we mnie jeszcze jedno serduszko to takie niesamowite i mam łzy w oczach ze wzruszenia.
Ja już po wizycie się melduję! Jest serduszko, widziałam jak zarodek pulsuje kolejna wizyta za 2 tygodnie, zaraz wrzucę zdjęcie. Ale jestem szczęśliwa. Jak sobie myślę ze bije we mnie jeszcze jedno serduszko to takie niesamowite i mam łzy w oczach ze wzruszenia.
Cudowna wiadomość!!! [emoji171]
Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017
@Karolka2106 gratuluję a jaki wiek ciąży lekarz ustalił? pokrywa się z OM?
ewelinanice
Gratulacje....az nie moge sie doczekać mojej wizytyJa już po wizycie się melduję! Jest serduszko, widziałam jak zarodek pulsuje kolejna wizyta za 2 tygodnie, zaraz wrzucę zdjęcie. Ale jestem szczęśliwa. Jak sobie myślę ze bije we mnie jeszcze jedno serduszko to takie niesamowite i mam łzy w oczach ze wzruszenia.
Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Karolka2106
Dziekuje Kochane :*
Lekarz powiedział ze jeszcze nie wiadomo który to może być tydzień bo miesiączki nieregularne, a zarodek jest za mały by to stwierdzić i zobaczymy następnym razem.
Próbowałam dodac zdjęcie ale się nie wyświetla
@MarMo życzę Ci żebyś w poniedziałek była tak szczęśliwa jak ja :*
@Adrianna.em dbam, dbam :*
Lekarz powiedział ze jeszcze nie wiadomo który to może być tydzień bo miesiączki nieregularne, a zarodek jest za mały by to stwierdzić i zobaczymy następnym razem.
Próbowałam dodac zdjęcie ale się nie wyświetla
@MarMo życzę Ci żebyś w poniedziałek była tak szczęśliwa jak ja :*
@Adrianna.em dbam, dbam :*
reklama
ewelinanice
Boska fasolka. Ciekawe czy mi na pierwszej wizycie też założą kartę
Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom