reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

reklama
najzdrowsze soki są prosto z wyciskarki. Ja mam sokowirowke, ale z braku czasu kupujemy te 3 l.z kranikiem z lidla ;)

oar89n7312bz9t17.png

sylwia też pracuję w przedszkolu, jestem, tylko na "starszakach" - to już cwaniaki, jak wyczują "dobrą ciocię" to na glowę wchodzą, trzeba z nimi stanowczo, a nie raz ostro
ja lubię moją grupę, nauczylam się z nimi pracować
wspólczuję pracy na 2 grupach, tak odleglych wiekowo, na pewno ciężko jest się przestawić z chwilina chwilę z jednej na drugą

super pytanie, jak M się dowiedzial: ja sama niczego się nie spodziewalam
koleżanka na wspólnocie powiedziala, że ladnie wyglądam, a ja na to dzięki, ale w ciąży nie jestem, to byl poniedzialek przed środą popielcową, w tygodniu, matka dziecka z grupy też mi powiedziala, że ladnie wyglądam, więc mnie to zdziwilo, w piątek okres spóźnial mi się 6 dni, wg kaledarzyka w aplikacji, więc powiedzialam M, żeby kupil test, zrobilam go jakoś wieczorem
M coś w kuchni przyrządzal, ustawilam w kuchence 5 min. czasu, tak zerkam między i nic, wydal mi się popsuty, bo jakieś zielone pole mi wystawalo w pobieralniku moczu, czas mija
i mówię do M zobacz jest druga blada, a on od razu, że muszę się dobrze odżywiać, nie biegać, nie morsować...opieka mojego M jest zawsze jak matka, ja bylam po prostu w szoku
po wizycie u gin i powiadomieniu kluczowych dla mnie osób dociera do mnie, choć, tak naprawdę dojdzie jak będzie widać, bo na razie jest normalnie
w każdym razie już jestem gotowa rodzić, nic się porodu nie boję
jestem nastawiona bojowo
czy to komuś się podoba czy nie moja rodzina znowu się powiększa, to jest moja wspaniala rodzina
ale posta machnęlam

sylwia też pracuję w przedszkolu, jestem, tylko na "starszakach" - to już cwaniaki, jak wyczują "dobrą ciocię" to na glowę wchodzą, trzeba z nimi stanowczo, a nie raz ostro
ja lubię moją grupę, nauczylam się z nimi pracować
wspólczuję pracy na 2 grupach, tak odleglych wiekowo, na pewno ciężko jest się przestawić z chwilina chwilę z jednej na drugą

super pytanie, jak M się dowiedzial: ja sama niczego się nie spodziewalam
koleżanka na wspólnocie powiedziala, że ladnie wyglądam, a ja na to dzięki, ale w ciąży nie jestem, to byl poniedzialek przed środą popielcową, w tygodniu, matka dziecka z grupy też mi powiedziala, że ladnie wyglądam, więc mnie to zdziwilo, w piątek okres spóźnial mi się 6 dni, wg kaledarzyka w aplikacji, więc powiedzialam M, żeby kupil test, zrobilam go jakoś wieczorem
M coś w kuchni przyrządzal, ustawilam w kuchence 5 min. czasu, tak zerkam między i nic, wydal mi się popsuty, bo jakieś zielone pole mi wystawalo w pobieralniku moczu, czas mija
i mówię do M zobacz jest druga blada, a on od razu, że muszę się dobrze odżywiać, nie biegać, nie morsować...opieka mojego M jest zawsze jak matka, ja bylam po prostu w szoku
po wizycie u gin i powiadomieniu kluczowych dla mnie osób dociera do mnie, choć, tak naprawdę dojdzie jak będzie widać, bo na razie jest normalnie
w każdym razie już jestem gotowa rodzić, nic się porodu nie boję
jestem nastawiona bojowo
czy to komuś się podoba czy nie moja rodzina znowu się powiększa, to jest moja wspaniala rodzina
ale posta machnęlam
Super post :-)

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Oj zazdroszcze Wam apetytu! Ja nie mam na nic ochoty.. Juz wymyslam niewiadomo co.. Wczoraj mama specjalnie ugotowała mi zupe mleczna. Az mi glupio, że tak wymyslam, ale nic nie poradzę.

reklama
Do góry