reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

Tak, we wloszech jestem

Dziewczyny co wy robicie jak wam ciśnienie spada ?? Tak mi łapy zaczely latac,ze szok. Pozarlam cukru i chyba przeszlo...jakies inne sprawdzone sposoby ??

Inviato dal mio EVA-L09 utilizzando Tapatalk
To nie ciśnienie, a cukier... trzeba jeść regularnie i często. Mi diabetolog zalecił 6 posiłków dziennie.

Robiłaś badanie cukru ma czczo?

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja jak lubie kawe tak teraz wg nie mam ochoty. A juz szczególnie z mlekiem to mi jest nie dobrze. A jak u was to wyglada?

m3sxskjo6qsoarci.png
Mnie kawa tez nie podchodzi :/ wydaje mi się kwaśna :(

Co do zachcianek to ja też mam ciągle ochotę na bardziej treściwe rzeczy. Zdecydowanie więcej węglowodanów mój organizm się domaga ;(

Dzisiaj np zrobiłam placki ziemniaczane z gulaszem i zjadłam dwie porcję[emoji85]

Poczekam jeszcze aż pojawi się serduszko i wtedy pogadam z moja dietetyczka żeby mi pomogła dietę ustawić na mój nowy stan :)

Mnie kawa tez nie podchodzi :/ wydaje mi się kwaśna :(

Co do zachcianek to ja też mam ciągle ochotę na bardziej treściwe rzeczy. Zdecydowanie więcej węglowodanów mój organizm się domaga ;(

Dzisiaj np zrobiłam placki ziemniaczane z gulaszem i zjadłam dwie porcję[emoji85]

Poczekam jeszcze aż pojawi się serduszko i wtedy pogadam z moja dietetyczka żeby mi pomogła dietę ustawić na mój nowy stan :)

O tak zdecydowanie tez tak mam. Jak wczesniej mialam problem by opedzic się od slodyczy tak teraz mam ochote na porządne żarcie :)

m3sxskjo6qsoarci.png

@Adrianna.em piękna fasolka ❤❤❤

@Anusiak1507 hej :) współczuję strat ale teraz trzeba być myśli, że wszystko będzie dobrze :* a przyrost piękny, nie ma co się martwić tylko cieszyć :)

@sylwkaq90 oj to objawy pełna para... się nacierpisz kochana... ale dzidzia rośnie to najważniejsze. :)

A ja mam ochotę na takiego prawdziwego hamburgera z wołowina i warzywami... jutro planuje się wybrać z przyjaciółką. :D Ogólnie to bym ciągle jadła i jadła.
Kawy na szczęście przed ciąża nie piłam i teraz też nie mam potrzeby. :)

reklama
Do góry