reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

reklama
@89Katia przeczytałam :) ten przykład pokazuje że dużo sie może zdarzyć. ;)

@LayDeeK powodzenia na wizycie. :)[emoji110][emoji110]

@Mimi2330 ja biorę femibion natal 1 ;)

@KaSia86 aha :) w przyszły czwartek mam wizytę to zobaczymy co nowego:) mam nadzieję że już będzie zarodebrać i serduszko :)
To już całkiem prawdopodobne Trzymam kciuki [emoji110][emoji110][emoji110][emoji173]

w57v3e3kfucyl84a.png

Oj dziewczyny u mnie wieczorem nawet nawet.
Gabrika Ty mi proponowalas te witaminy, ale mi endo inne (femibion natal1) przepisala a ginekolog inne (pregna plus). Ważne żeby była w nich jod bo mam niedoczynność.
W nastepnym tygodniu robie TSH, mam nadzieje ze nie poszlo mocno w górę :(

Wlasnie jem pomidoroweczke, chodziła za mną juz dlugo :D
Lay trzymam kciuki!

Ja miałam przyrost 122% więc ze niby chłopak? hmm chciałabym:) pierwszy był synek ... Ale coś czuję że chyba dziewczynka jeśli wierzyć teorii że dłużej żyją żeńskie plemniki bo sex był trzy dni przed owulka :D
Gdzieś tam niby czytałam że zwykłe przyrosty na chłopca a te wyższe na dziewczynkę ale cholera wie ;) najważniejsze zdrowie!

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry