reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

reklama
Dziewczęta,
Beta 559 :) w poniedziałek było 170 :)
Na USG widoczny był malutki pęcherzyk. Endometrium ok. Wizyta za 3 tyg.
Dostałam taki zestaw leków: clexane, acard, luteina dopochwowa i duphaston.
Jestem cała happy :)

Super :) przy takiej becie był pęcherzyk? Wow!
Pochwal się zdjęciem :)

Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017

powiedziałam dyrektorce o ciąży w poniedziałek, przyjeła na luzie, więc ok

myślałam, że tata powie mamie alw on nie puszcza pary z ust

mama dziś rano w swietnym nastroju, mówiła, że czerwca nie może się doczekać, bo przechodzi na emeryture
jakby wiedziała to by się tak nie cieszyła

Super!! Ja nagrywalam ostatnio kolezankom filmik na yt jak daje zastrzyki clexane, gdybys nie wiedziala, to ci podesle. Pamiętaj między acardem a clexane 12h roznicy. Ja o 8 lykam acard a 20 clexane daje

Dziewczęta,
Beta 559 :) w poniedziałek było 170 :)
Na USG widoczny był malutki pęcherzyk. Endometrium ok. Wizyta za 3 tyg.
Dostałam taki zestaw leków: clexane, acard, luteina dopochwowa i duphaston.
Jestem cała happy :)
Ładnie rośnie, gratuluję [emoji173]

w57v3e3kfucyl84a.png

Super!! Ja nagrywalam ostatnio kolezankom filmik na yt jak daje zastrzyki clexane, gdybys nie wiedziala, to ci podesle. Pamiętaj między acardem a clexane 12h roznicy. Ja o 8 lykam acard a 20 clexane daje
No co ty mówisz???? Tego mi lekarka nie powiedziała!
20 min temu wzięłam acard, a clexane zawsze robię przed pójściem spać. Co do robienia zastrzyków, to jestem wprawiona. Cała ciąże z córką się kułam

No co ty mówisz???? Tego mi lekarka nie powiedziała!
20 min temu wzięłam acard, a clexane zawsze robię przed pójściem spać. Co do robienia zastrzyków, to jestem wprawiona. Cała ciąże z córką się kułam
Mnie tez dopiero kolezanki na wątku poronienia nawykowr przeszkolily :)

reklama
Do góry