Biorę luteine pod język i clexane.A bierzesz coś na podtrzymanie? Nie martw się plamienia się zdarzaja. Też je mam.
Jadę do gin dzisiaj więc pewnie przepisze mi luteine dopochwową i duphaston.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Biorę luteine pod język i clexane.A bierzesz coś na podtrzymanie? Nie martw się plamienia się zdarzaja. Też je mam.
Siedzę już pod gabinetem lekarki, a wyników bety dalej nie mam.
Polecam omegamed Optima forte. Drogie, ale warte swojej cenyDziewczyny jakie witaminy polykacie? Ja jutro idę do apteki i niewiem jakie wziąść
Trzymam kciuki [emoji110][emoji110][emoji110]Siedzę już pod gabinetem lekarki, a wyników bety dalej nie mam.
Ja biorę Pregna Plus [emoji4]Dziewczyny jakie witaminy polykacie? Ja jutro idę do apteki i niewiem jakie wziąść
Daj znać jak po wizycie! [emoji110][emoji110][emoji110]Siedzę już pod gabinetem lekarki, a wyników bety dalej nie mam.
Może najlepiej skonsultuj to z gin? Ja biorę juz kilka miesięcy Prenatal Uno i moja gin to zatwierdziła. Te witaminy mają w składzie tez imbir który niweluje mdłościDziewczyny jakie witaminy polykacie? Ja jutro idę do apteki i niewiem jakie wziąść