reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

reklama
Dziewczynki jupikajej mam pęcherzyk co prawda narazie nic w nim nie widac bo dzis mam 4tc6dc ale jest sliczny 0,82 cm :) jejku jak mi lżej teraz na sercu :)
Gratuluję [emoji173] Teraz czekamy na Fasolkę i serduszko [emoji4]

w57v3e3kfucyl84a.png

reklama
A w którym tc już jesteś? Zdrówka :-)

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Antonia gratuluję bety :) ja jutro rozpoczynam 6 tc. A mdlosci juz od 5tc3d
Dziewczyny- chodzicie prywatnie do ginekologa czy na NFZ? Ja prywatnie ze wzgl na sprzęt ale nie wiem czy nie iść na NFZ żeby mi skierowanie na badania wypisywal żebym miała darmowe, szczególnie te pierwsze których pakiet wynosi nawet 200zł. Co o tym myślicie?

zem3tv73heitwzn6.png

uwo93e3k92cgh11g.png
Pierwsza moja wizyta byla prywatna. Teraz zapisuje sie na nfz do tej samej babki. Nie mam zamiaru płacić za te wszystkie badania. Lecze sie tez u endokrynolog i tu juz nie ma wyjscia. Za wszystko musze placic.

Brak mi słów... :( Tak wiele już przeżyłaś... Trzymam kciuki, żeby wszystko się jak najlepiej ułożyło!

Trzymam kciuki! :)

@sylwkaq90 tak jak dziewczyny piszą, próbuj jak najwięcej imbiru. Dodaj go do herbaty, do jedzenia. Spróbuj nawet wypić samą wodę gorącą z imbirem. Pomaga i to bardzo i jest bardzo zdrowy :)

Ewentualnie możesz zamieniśc kwas foliowy na Prenatal Uno, to witaminy dla kobiet w ciąży do 12 tygodnia - również zawiera imbir.
Dziękuję, na pewno zakupie ten imbir.
Do poludnia jest masakra.. Teraz juz troche lepiej, a najlepiej jak żołądek jest pelniuśki hehe. A i moja ulubiona kawke odrzucilam.. W ogole nie mam na nia ochoty.
Oj oj..

Do góry