reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

reklama
@caltha bardzo mi przykro napewno bedzie dobrze tym razem ! Uściski

Ja jestem wykończona prawie nie śpię w nocy co chwile sie budzę i raz muszę wstawać na siku koniecznie ! Ktoś jeszcze cierpi na bezsenność ?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja kiepsko sypiam, ale w porównaniu z tym, co było jak jeszcze pracowałam (zdarzały się noce, że przez stres spałam godzinę, a standardowo 3 :( ) to teraz jest genialnie.
Zazwyczaj zasypiam o 20:30 i budze się kilka razy na siku. Zazwyczaj zasypiam od razu, chociaż wczoraj miałam 3 godzinną przerwę.

Ja nie śpię od 5:20 bo tak ma nastawiony budzik mój mąż. Ja na 6:15 i do tej pory zasypialam spokojnie jeszcze a w tym tygodniu ani razu[emoji19]

zem3tv73heitwzn6.png

uwo93e3k92cgh11g.png

@caltha, po tym wszystkim co przeszłaś, żadne słowa Ci nie przyniosą ulgi, życzę Ci, aby jak najlepiej dla Ciebie sie to wszystko zakończyło.

Teraz tak sobie przypomnialam, w styczniu leżała ze mną na sali w szpitalu dziewczyna, ktora miala podejrzenie pozamacicznej, ale nie mogli jej nigdzie zlokalizować, nie powiem Ci jak z bhcg bo jej sie nie pytalam, ale w koncu po jakims czasie, bardzo dlugim, ona mowila ze po ok 2-3 miesiacach znalazł się pęcherzyk w macicy, no z tym że się nie rozwijał. Dali jej tabletki, ale nie oczyściła sie sama i musiala miec łyzeczkowanie.
Dlatego widzisz, nie zawsze początkowy brak pęcherzyka musi się konczyc pozamaciczną. Oczywiscie wiem, ze to marne pocieszenie, bo kazda z nas by chciała ujrzeć piekne serce i zarodek, ale tak myślę ze z dwojga złego lepszą opcją by był nierozwijajacy się pęcherzyk w macicy niz ciąża pozamaciczna..
Daj znać kochana jak wyniki bety.

Ja sie do swojego lekarza dodzwonić nie mogę drugi dzień, nosz kuźwa, coraz poważniej myślę o zmianie. Jeszcze gdyby oddzwanial, czy chociazby smaa napisal, cokolwiek, a tu nic.

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mam to samo haha jak zobaczyłam 2 kreski to od razu wszystkie dolegliwości poczułam :D
Cześć dziewczyny,
sporo piszecie. Ja póki pracuje nie mam na tyle czasu żeby Was czytać na bieżąco, ale się staram ;)

Pisałyście o ucisku w klatce, mam to samo! Jest mi duszno, tchu brak. W pierwsze ciąży miałam to samo, i regularnie mdlałam w kościele :hmm: oby teraz było lepiej.

Najśmieszniejsze dla mnie jest że póki nie zrobiłam testu to nie miałam żadnego objawu ciąży (no może poza brakiem @) a teraz po teście nagle coś mi dolega :-p także duuużo siedzi w naszych głowach

@caltha tulę mocno i trzymam kciuki
dolegliwosci

Do góry