pudrowaona5
Fanka BB :)
Caltha-Bardzo mi przykro; (
Ja to dziś nie mogłam wstać do pracy jakaś senna jestem i bez życia; /jeszcze tylko 12dni
Ja to dziś nie mogłam wstać do pracy jakaś senna jestem i bez życia; /jeszcze tylko 12dni
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ekstra! :Mam wyniki :-) przyrost 167,4%
13.03 484,80
Dziś 1294 :-)
Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja kiepsko sypiam, ale w porównaniu z tym, co było jak jeszcze pracowałam (zdarzały się noce, że przez stres spałam godzinę, a standardowo 3 ) to teraz jest genialnie.@caltha bardzo mi przykro napewno bedzie dobrze tym razem ! Uściski
Ja jestem wykończona prawie nie śpię w nocy co chwile sie budzę i raz muszę wstawać na siku koniecznie ! Ktoś jeszcze cierpi na bezsenność ?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Super wiadomość [emoji173]Mam wyniki :-) przyrost 167,4%
13.03 484,80
Dziś 1294 :-)
Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
dolegliwosciCześć dziewczyny,
sporo piszecie. Ja póki pracuje nie mam na tyle czasu żeby Was czytać na bieżąco, ale się staram
Pisałyście o ucisku w klatce, mam to samo! Jest mi duszno, tchu brak. W pierwsze ciąży miałam to samo, i regularnie mdlałam w kościele oby teraz było lepiej.
Najśmieszniejsze dla mnie jest że póki nie zrobiłam testu to nie miałam żadnego objawu ciąży (no może poza brakiem @) a teraz po teście nagle coś mi dolega także duuużo siedzi w naszych głowach
@caltha tulę mocno i trzymam kciuki