pudrowaona5
Fanka BB :)
ja tam wsumie zadnych mdlosci nie mam.
ja spedzam wekend u tesciow
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja tam wsumie zadnych mdlosci nie mam.
Ja uważam, że jeżeli są plamienia, czy kobieta jest po przejsciach, to lekarz powinien dac progesteton, ktory w żadnym wypadku nie zaszkodzi, a jedynie może pomóc. Bo po stracie kobieta nie wie czy zarodek byl wadliwy i tylko się zastanawia co jeszcze mogła zrobić.
No to jedziemy na tym samym wozku i terminowo też ją mam dziś 5t 3 dzieńU mnie też Kochana niestety pojawiają się brązowe plamienia
Właśnie też się zastanawiam... Oby tylko nie było to badanie doplerem jak to mówił mój lekarz [emoji20]Musisz wejsc w swoj profil, dodac zdjecie do swojego albumu. Potem jak bedziesz pisala wiadomosc kliknac aparacik i wybrac to zdjecie z twojego albumu
A powiedz mi jak to slyszalas bicie serduszka? Bo ja i Kasia86 tylko widzialysmy pulsowanie zarodka. Ile twoje cudo ma mm?:*
Jeśli piszesz w aplikacji w lewym dolnym rogu masz taki trójkącik który jak klikniesz rozwinie się menu obrazkowe- tam KLIKASZ ikonkę zdjęcia i wgrywasz z galerii [emoji4]Jak tu dodac zdjęcie?