pudrowaona5
Fanka BB :)
Gosia gratuluję wizyty u doktora; )
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wyszlo wczoraj że wiek ciąży określany jest na 5t3. Zarodek ma 4mm.Musisz wejsc w swoj profil, dodac zdjecie do swojego albumu. Potem jak bedziesz pisala wiadomosc kliknac aparacik i wybrac to zdjecie z twojego albumu
A powiedz mi jak to slyszalas bicie serduszka? Bo ja i Kasia86 tylko widzialysmy pulsowanie zarodka. Ile twoje cudo ma mm?:*
Ja byłam w 5tydzień 1 dzień zarodek był troszkę ponad 2 mm i pikało serduszko. Z tym, że owulację miałam sporo wcześniej.Dziewczyny, a w którym tygodniu byłyście u lekarza i widziałyście to pulsujące serduszko?
Ja byłam w 5tydzień 1 dzień zarodek był troszkę ponad 2 mm i pikało serduszko. Z tym, że owulację miałam sporo wcześniej.
Najedź na swój nick u góry po prawej stronie, potem -> twoja strona profilowa. Tam masz zakładkę albumy. dodaj tam zdjęcie i zatwierdz. Potem normalnie wejdź tutaj na konwersację i w wiadomosci kliknij aparacik i wybierz zdjęcie
Ja byłam na początku 5t i jeszcze nic nie słyszałam :-( widziałam tylko pęcherzyk