reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

reklama
Ojej dużo mogłabym pisać...
To po krótce :)
Mam na imię Kasia i jestem ze Śląska. Wczoraj ujrzałam piękne dwie kreski, choć okres mam dostać we wtorek. Z racji, że ja w gorącej wodzie kąpana, to muszę już wszystko wiedzieć :)
Mam 2 letnia córeczkę oraz jestem mamą dwóch aniołków z 2013 i 2014 roku.
Przy ciąży z córeczką brałam clexane i do 22 tyg luteine. Od wczoraj też biorę zastrzyki i liczę, że wszystko pójdzie dobrze. Boję się jak cholera....

Cześć Dziewczyny:) Troszkę nieśmiało, ale mam nadzieję, że mogę do Was powoli dołączyć. Co prawda nie ujrzałam jeszcze dwóch magicznych kresek na teście, bo nie wiem czy to już odpowiedni czas, aby go wykonać, ale objawy, których nigdy wcześniej nie doświadczyłam (ból podbrzusza, towarzyszący mi praktycznie od momentu owulacji, wrażliwe i bolące piersi, zmęczenie i parę innych) dają mi do myślenia. Ostatnią miesiączkę miałam 12.02, a moje cykle trwają około 30-32dni. Czy myślicie, że jeśli wykonam test jutro rano to nie będzie za wcześnie? Planowo kolejny okres powinien przyjść 16.03.

Do pytań o sexik ;) - póko co nie możemy, ochoty też nie mam, nie to co M :p. W pierwszej ciąży biedak za mną nie nadążał :D, a teraz odwrót o 360 stopni.

Cześć Dziewczyny:) Troszkę nieśmiało, ale mam nadzieję, że mogę do Was powoli dołączyć. Co prawda nie ujrzałam jeszcze dwóch magicznych kresek na teście, bo nie wiem czy to już odpowiedni czas, aby go wykonać, ale objawy, których nigdy wcześniej nie doświadczyłam (ból podbrzusza, towarzyszący mi praktycznie od momentu owulacji, wrażliwe i bolące piersi, zmęczenie i parę innych) dają mi do myślenia. Ostatnią miesiączkę miałam 12.02, a moje cykle trwają około 30-32dni. Czy myślicie, że jeśli wykonam test jutro rano to nie będzie za wcześnie? Planowo kolejny okres powinien przyjść 16.03.

Witaj i mamy nadzieję, że zostaniesz w naszym gronie :) Możesz spróbować zatestować, kup czuły test. Ale pewniejsze będą badania Bety - u mnie pozytywna na 5 dn przed @

Dziewczyny, rzucam temat, który mnie nuruje :)

Latać samolotem w 1wszym tremestrze ciąży, czy nie? A jak nie w 1wszym to od kiedy? Co mówią o tym Wasi lekarze?
Nie wiem co lekarz ale gdzieś czytałam że w I trymestrze nie wolno bo różnica ciśnienia może spowodować oklejanie się łożyska.

reklama
Do góry