bejbi
Fanka BB :)
na końcu glównej strony masz jedną z obcji suwaczek
po8, 5 godzinie w pracy leże plackiem
nie wolno jeździć na rowerze w I trymestrze
po8, 5 godzinie w pracy leże plackiem
nie wolno jeździć na rowerze w I trymestrze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na pewno ja mialam owu 9/10 lutego.Ja miałam owu 13.02 (w 20 dc (, co by oznaczało ze następne usg będę mieć dokładnie miesiąc po... mam nadzieje ze będzie coś widać!
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Ale wszystko dobrze, to się liczyI po wizycie
Jest pecherzyk ciążowy 1,08 cm i w tym cialko zolte o sr. 4 mm. Pomylilam tyg. Dopiero jest to 5 tc. Troche zaluje ze tak szybko poszlam.
Najważniejsze, że wszystko w porządkuI po wizycie
Jest pecherzyk ciążowy 1,08 cm i w tym cialko zolte o sr. 4 mm. Pomylilam tyg. Dopiero jest to 5 tc. Troche zaluje ze tak szybko poszlam.
Czyżby na dziewczynkę? [emoji12] U mnie plecy wysypało [emoji32]Ale wszystko dobrze, to się liczy
Kurcze, dziewczyny... pryszcze mi wyskakują na twarzy [emoji33][emoji33][emoji33] czy to możliwe? Nigdy nie miałam z tym problemu... [emoji24]
Możliwe, ja normalnie buzie mam jak pupcia niemowlaczka a w pierwszej ciąży miałam takie na policzkach krostki czerwone plamki.. teraz też się pojawiają.. hormony nic z tym nie rób po porodzie przejdzie [emoji8]Ale wszystko dobrze, to się liczy
Kurcze, dziewczyny... pryszcze mi wyskakują na twarzy [emoji33][emoji33][emoji33] czy to możliwe? Nigdy nie miałam z tym problemu... [emoji24]