reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2017

Niestety nie ma reguły, ja się ciągle uczę cierpliwości, nie znoszę sytuacji gdy nie mam na coś wpływu.
A tu trzeba pokornie czekać i starać się nie denerwować.
W tej ciąży jestem straszne niecierpliwa zwłaszcza do mojego M, aż mi go szkoda ;)

reklama
u mnie owulacja na pewno była dość wcześnie.
no nie mogę się doczekać ;) ciągle nie mogę w to uwierzyć.. moja pierwsza prawdziwa fasolka
następna wizyta za dwa tygodnie.

Niestety nie ma reguły, ja się ciągle uczę cierpliwości, nie znoszę sytuacji gdy nie mam na coś wpływu.
A tu trzeba pokornie czekać i starać się nie denerwować.
W tej ciąży jestem straszne niecierpliwa zwłaszcza do mojego M, aż mi go szkoda ;)
Ale to chyba zrozumiałe po takich przejściach ... Jak już zobaczysz Maluszka, będziesz spokojniejsza [emoji6]

w57v3e3kfucyl84a.png

Pewnie tak:) tak mi się wydawało że na usg coś tam malutkiego migało, ale lekarz nie przybliżył za bardzo, ogólnie stwierdził, że na tym etapie więcej nie zobaczymy. może nie chciał zapeszać ;)
albo mam zwidy ciążowe ;p

@KaSia86, mnie lekarka powiedziała, że akcja serca już jest i jak mi pokazała, wyglądało jakby cały zarodeczek pulsował. Oprócz tego nic więcej mi nie mówiła o akcji, tzn nie wiem jak szybko biło serduszko. Tobie coś więcej lekarz mówił?
A byłam w takim szoku, że nie dopytałam.

@KaSia86, mnie lekarka powiedziała, że akcja serca już jest i jak mi pokazała, wyglądało jakby cały zarodeczek pulsował. Oprócz tego nic więcej mi nie mówiła o akcji, tzn nie wiem jak szybko biło serduszko. Tobie coś więcej lekarz mówił?
A byłam w takim szoku, że nie dopytałam.
No właśnie zapytałam jak szybko bije serduszko to mi powiedział że absolutnie nie wolno sprawdzać tętna bo w tak wczesnej ciąży robienie doplera (chyba tak to nazwał) może uszkodzić serduszko [emoji33] Byłam w szoku [emoji32]

w57v3e3kfucyl84a.png

reklama
Do góry