reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

Witam,
Czy mogę dołączyć ?
Byłam dziś na pierwszej wizycie więc wyłaniam się z krzaczorów ;)
@KaSia86 byłyśmy chyba razem na czerwcówkach, u mnie też było puste jajo :(

Cześć Ludek :)

m3sxs65g2rqndmds.png

Synek [emoji170] 2014

reklama
Cześć Dziewczyny, dołączam do Waszego wątku dzis bylam u gina i widoczny jest pecherzyk 8mm ,gin powiedzial ze niepokojaco mały jak na ten tc-6.Pozatym znalazl 2 pecherzyk ale pusty.Mam przyjść za tydzień.Miala któraś z Was tak?zwariuje prze ten tydzień.....

Witaj Aniu :) dzidziuś może jeszcze nadgonić. Ciąża może jest po prostu mlodsza.

m3sxs65g2rqndmds.png

Synek [emoji170] 2014

Aniu niestety musisz się uzbroić w cierpliwość kochana, nie ma innego wyjścia. Może miałaś później owulację i ciąża jest młodsza.

Cześć Dziewczyny, dołączam do Waszego wątku dzis bylam u gina i widoczny jest pecherzyk 8mm ,gin powiedzial ze niepokojaco mały jak na ten tc-6.Pozatym znalazl 2 pecherzyk ale pusty.Mam przyjść za tydzień.Miala któraś z Was tak?zwariuje prze ten tydzień.....
Witaj :-) Nie martw się na zapas- ja w 5t2d miałam 5mm pusty pęcherzyk a dwa tygodnie później 7mm Fasolka z pikającym serduszkiem [emoji173]

w57v3e3kfucyl84a.png

Spokojnie kochana, pewnie owulację miałaś później i później doszło do zapłodnienia. Dwa pęcherzyki to dwoje dzieci, tylko często jeden się wcale nie rozwija i wielu lekarzy na tym etapie nic nie mówi swoim pacjentkom. Może też być tak, że drugi jest młodszy, bo plemnik nr 2 dotarł później.
Nie ma co się stresować- trzymam kciuki za przyszłą wizytę, niech się okaże że wszystko jest ok.
Ja też czekam, bo u mnie wcale nue było widać pęcherzyka

dzisiaj 5t0d :)
na usg pęcherzyk prawie 9mm i ciałko żółte 3mm
To już pewnie nie możesz się doczekać Fasolki [emoji6] Kiedy na usg się wybierasz?
Ja mam dziś 7t3d i już jestem spokojna, we wtorek widziałam pięknie pulsujące serduszko mego Robaczka [emoji173]

w57v3e3kfucyl84a.png

reklama
Do góry