reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

Na pewno będzie dobrze!
W którym tygodniu i dniu miałaś usg i było już maleństwo?
Ja mam we wtorek, to będzie 5t1d, wiem, że na pewno za wczesnie na serduszko, no ale lekarka kazała przyjechać:)
Był 6t1d Ale ciąża młodsza o 6 dni więc wg usg był 5t2d. Był ładny pęcherzyk ciążowy, piękne ciałko żółte i mini fasolka, Ale jeszcze bez serduszka [emoji5] Kolejne usg we wtorek [emoji16]

w57v3e3kfucyl84a.png

reklama
Hej! Ja chyba tez bede listopadowa mama :) kreska zaskoczyla mnie w sobote, a dzisiaj duzo mocniejsza. Wg apki to 4t1d, wiec baaaardzo wszesnie. Ja mieszkam Szwecji, tutaj wizyta jest dopiero miedzy 6-8 tygodniem, a pierwsze usg dopiero w 11/12 tyg albo jeszcze pozniej 18/19. Z gory przepraszam za brak polskich znakow!

Hej! Ja chyba tez bede listopadowa mama :) kreska zaskoczyla mnie w sobote, a dzisiaj duzo mocniejsza. Wg apki to 4t1d, wiec baaaardzo wszesnie. Ja mieszkam Szwecji, tutaj wizyta jest dopiero miedzy 6-8 tygodniem, a pierwsze usg dopiero w 11/12 tyg albo jeszcze pozniej 18/19. Z gory przepraszam za brak polskich znakow!
Gratulacje!

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Dziekuje :) Jescze dodam ze to moja pierwsza ciaza i do tego udalo sie w pierwszym cyklu po odstawieniu hormonow O_O Jest niemaly stres :D

Czy są już jakieś listopadowe Mamusie? Mnie dziś zaskoczyła blada druga kreseczka, mimo że się staraliśmy nie wierzyłam że się uda, a tu proszę [emoji178] Jutro z rana beta [emoji16]

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
Jestem :)) początek listopada będzie. Jestem po becie. 13 marca wizyta potwierdzającą: ) pozdrawiam

Poradźcie mi proszę: gin mówiła, żebym zrobiła kolejny raz bhcg w sobotę (poprzednią robiłam we wtorek).

Czy myślicie, że jeżeli pójdę już jutro to wynik też pokaże czy ładnie przyrasta?

Koszmarnie stresuję się, czy beta ładnie rośnie :( Boję się, że jak pójdę w sobotę to lab podeśle wyniki dopiero w poniedziałek... :(:( nie wytrzymam tak długo...

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Poradźcie mi proszę: gin mówiła, żebym zrobiła kolejny raz bhcg w sobotę (poprzednią robiłam we wtorek).

Czy myślicie, że jeżeli pójdę już jutro to wynik też pokaże czy ładnie przyrasta?

Koszmarnie stresuję się, czy beta ładnie rośnie :( Boję się, że jak pójdę w sobotę to lab podeśle wyniki dopiero w poniedziałek... :(:( nie wytrzymam tak długo...

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
To zależy gdzie robisz, w niektórych miejscach jest już tego samego dnia. Który raz powtarzasz bete?
Mam ten sam stres, bo jedna nieudana za mną ale gin kazał mi już na usg iść i ta niepewność i oczekiwanie mnie zjadają

Do góry