reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

Objawy i niczym nie świadczą. W pierwszej ciąży kompletnie nic, bo może trochę piersi, w drugiej tylko wstręt do zapachu gotowanych warzyw ;) daj znać jak będziesz mieć wyniki

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Bardzo mocno trzymam kciuki!!!! [emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️
Będzie dobrze!

Ja dziś zaczęłam 5tc brakiem apetytu, a ostatni dni jadłam jak głupia.

- - - - - - - - - - - - - - - -
Synek [emoji170][emoji170][emoji170] luty 2014

reklama
Cześć Szop! Gratuluje serdecznie :)
Jestem zakochana w Szwecji i szwedzkich kryminałach :D Marze o tym, aby zabrać moich chłopaków do Malmo :)
Spokojnej ciąży :)

Dziekuje :) Ja mieszkam tutaj juz 6sty rok a wstyd sie przyznac-w Malmo jeszcze nie bylam. Mieszkam w Uppsali, godzine jazdy na polnoc od Sztokcholmu. I tutaj tez zapraszam, jest pieknie :)

Bardzo mocno trzymam kciuki!!!! [emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️
Będzie dobrze!

Ja dziś zaczęłam 5tc brakiem apetytu, a ostatni dni jadłam jak głupia.

A masz już jeszcze jakieś objawy? Czy nic? Jakie masz bhcg?

Dziekuje :) Ja mieszkam tutaj juz 6sty rok a wstyd sie przyznac-w Malmo jeszcze nie bylam. Mieszkam w Uppsali, godzine jazdy na polnoc od Sztokcholmu. I tutaj tez zapraszam, jest pieknie :)

Szwecja jest piękna. W ogóle cala Skandynawia mnie pociąga :) mój mąż był rok temu w Szwecji służbowo i bardzo mu się podobało ;)

A masz już jeszcze jakieś objawy? Czy nic? Jakie masz bhcg?

No właśnie nie mam. Nie będę sobie wyszukiwać :)
Jestem trochę zmęczona, trochę piersi bolą, podbrzusze jak na @ czasami.
I wieczorami olbrzymi brzuch [emoji15][emoji15][emoji15][emoji15][emoji15] ale jak mówiłam - miałam bardzo duży apetyt. Rano brzuch wyglada normalnie [emoji23]

Beta 11 dpo 30,32 a po 48h 91,15.

No właśnie nie mam. Nie będę sobie wyszukiwać :)
Jestem trochę zmęczona, trochę piersi bolą, podbrzusze jak na @ czasami.
I wieczorami olbrzymi brzuch [emoji15][emoji15][emoji15][emoji15][emoji15] ale jak mówiłam - miałam bardzo duży apetyt. Rano brzuch wyglada normalnie [emoji23]

Beta 11 dpo 30,32 a po 48h 91,15.

To ja też mam takie objawy ;) Ja pierdziele może mam jakieś urojenia[emoji23]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry