reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

Hej! Ja chyba tez bede listopadowa mama :) kreska zaskoczyla mnie w sobote, a dzisiaj duzo mocniejsza. Wg apki to 4t1d, wiec baaaardzo wszesnie. Ja mieszkam Szwecji, tutaj wizyta jest dopiero miedzy 6-8 tygodniem, a pierwsze usg dopiero w 11/12 tyg albo jeszcze pozniej 18/19. Z gory przepraszam za brak polskich znakow!

Cześć Szop! Gratuluje serdecznie :)
Jestem zakochana w Szwecji i szwedzkich kryminałach :D Marze o tym, aby zabrać moich chłopaków do Malmo :)
Spokojnej ciąży :)

- - - - - - - - - - - - - - - -
Synek [emoji170][emoji170][emoji170] luty 2014

reklama
Jestem :)) początek listopada będzie. Jestem po becie. 13 marca wizyta potwierdzającą: ) pozdrawiam

Hejka! Gratulacje :) tez mam wizytę 13.03 :) ale nie nastawiam się, ze coś zobaczę, bo moja ciąża jest młoda bardzo :) ale przynajmniej lekarz wyznaczy już kolejna wizyte

Syska witaj Kochana :)

Gabrika ja wczoraj zapłaciłam dwa zlocisze za to, żeby wyniki były na cito :) także poproś w labolatorium o taka opcje.

Poradźcie mi proszę: gin mówiła, żebym zrobiła kolejny raz bhcg w sobotę (poprzednią robiłam we wtorek).

Czy myślicie, że jeżeli pójdę już jutro to wynik też pokaże czy ładnie przyrasta?

Koszmarnie stresuję się, czy beta ładnie rośnie :( Boję się, że jak pójdę w sobotę to lab podeśle wyniki dopiero w poniedziałek... :(:( nie wytrzymam tak długo...

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Spokojnie możesz zrobić dzisiaj [emoji5] Ja swoją robiłam co 2 dni i przyrost bardzo ładnie było widać [emoji12]

w57v3e3kfucyl84a.png

To zależy gdzie robisz, w niektórych miejscach jest już tego samego dnia. Który raz powtarzasz bete?
Mam ten sam stres, bo jedna nieudana za mną ale gin kazał mi już na usg iść i ta niepewność i oczekiwanie mnie zjadają

Pani obiecała, że będa jeszcze dzisiaj wyniki. Pobrała mi tyle probówek krwi, że jak to zobaczyłam to masakra... no ale litania badań też była imponująca :p

Trzymajcie kicuki za moje bhcg, trochę się stresuję bo moje objawy w zasadzie są znikome :(

Pani obiecała, że będa jeszcze dzisiaj wyniki. Pobrała mi tyle probówek krwi, że jak to zobaczyłam to masakra... no ale litania badań też była imponująca [emoji14]

Trzymajcie kicuki za moje bhcg, trochę się stresuję bo moje objawy w zasadzie są znikome :(
Objawy i niczym nie świadczą. W pierwszej ciąży kompletnie nic, bo może trochę piersi, w drugiej tylko wstręt do zapachu gotowanych warzyw ;) daj znać jak będziesz mieć wyniki

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Objawy i niczym nie świadczą. W pierwszej ciąży kompletnie nic, bo może trochę piersi, w drugiej tylko wstręt do zapachu gotowanych warzyw ;) daj znać jak będziesz mieć wyniki

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Poważnie? To ciekawe o_O No nic, nie będę panikować, póki nie ma do tego powodów!

Dam znać na pewno!

Do góry