reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2017

Kochana jak się czujesz?

Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017
Badanie - tragedia.. Myślała że jej tą igłę wyrwę.. Miałam wrażenie jakby mnie coś wysysało od środka.. Rozrywało.. Sama nie wiem jak to opisać, po było mi słabo i niedobrze, blada jak ściana wyszłam.. Także nie wspominam tego dobrze, krew się lała bo ja mam rozrzedzoną przez zastrzyki więc już w ogóle.. Babka ogólnie spoko ale badanie bleee

3jgxflw13ntv9eo3.png

reklama
Badanie - tragedia.. Myślała że jej tą igłę wyrwę.. Miałam wrażenie jakby mnie coś wysysało od środka.. Rozrywało.. Sama nie wiem jak to opisać, po było mi słabo i niedobrze, blada jak ściana wyszłam.. Także nie wspominam tego dobrze, krew się lała bo ja mam rozrzedzoną przez zastrzyki więc już w ogóle.. Babka ogólnie spoko ale badanie bleee

3jgxflw13ntv9eo3.png

Dobrze, ze to już za Tobą. Teraz odpoczywaj. A my wszystkie będziemy trzymać kciuki za jak najlepsze wyniki. Szkoda, ze trzeba czekam aż 3 tyg. Gdzieś czytałam, ze wyniki takiej biopsji są po 3 dniach, wiec zdziwiłam się, ze Tobie tak długo każą czekać.

Dobrze, ze to już za Tobą. Teraz odpoczywaj. A my wszystkie będziemy trzymać kciuki za jak najlepsze wyniki. Szkoda, ze trzeba czekam aż 3 tyg. Gdzieś czytałam, ze wyniki takiej biopsji są po 3 dniach, wiec zdziwiłam się, ze Tobie tak długo każą czekać.

Tak po 3-5 dni jak zapłacisz 650 zł... niestety ale moje konto ma jakieś dno.. Poczekam a wyniku i tak to nie zmieni.. Zostaje czas i czekanie

3jgxflw13ntv9eo3.png

3jgxflw13ntv9eo3.png
Okropność, dobrze że masz to za sobą. Teraz tylko to oczekiwanie :(

Oby teraz z maluszkiem wszystko było ok.....ruszał się sporo na usg, rączkami i nóżkami machał, ale ten obrzęk nadal jest niestety
.. Serduszko ładnie bije.. Boję się co będzie teraz

3jgxflw13ntv9eo3.png

reklama
Tak po 3-5 dni jak zapłacisz 650 zł... niestety ale moje konto ma jakieś dno.. Poczekam a wyniku i tak to nie zmieni.. Zostaje czas i czekanie

3jgxflw13ntv9eo3.png
650zl???? [emoji33][emoji33][emoji33][emoji33][emoji33][emoji33] No chyba zwariowali!!!

Oby teraz z maluszkiem wszystko było ok.....ruszał się sporo na usg, rączkami i nóżkami machał, ale ten obrzęk nadal jest niestety
.. Serduszko ładnie bije.. Boję się co będzie teraz

3jgxflw13ntv9eo3.png

Kochana a gdzie jest ten obrzęk? Jak to widac na usg? Na ciele dziecka to jest czy jak?

Do góry