reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

Kochana jak się czujesz?

Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017
Badanie - tragedia.. Myślała że jej tą igłę wyrwę.. Miałam wrażenie jakby mnie coś wysysało od środka.. Rozrywało.. Sama nie wiem jak to opisać, po było mi słabo i niedobrze, blada jak ściana wyszłam.. Także nie wspominam tego dobrze, krew się lała bo ja mam rozrzedzoną przez zastrzyki więc już w ogóle.. Babka ogólnie spoko ale badanie bleee

3jgxflw13ntv9eo3.png

reklama
Badanie - tragedia.. Myślała że jej tą igłę wyrwę.. Miałam wrażenie jakby mnie coś wysysało od środka.. Rozrywało.. Sama nie wiem jak to opisać, po było mi słabo i niedobrze, blada jak ściana wyszłam.. Także nie wspominam tego dobrze, krew się lała bo ja mam rozrzedzoną przez zastrzyki więc już w ogóle.. Babka ogólnie spoko ale badanie bleee

3jgxflw13ntv9eo3.png

Dobrze, ze to już za Tobą. Teraz odpoczywaj. A my wszystkie będziemy trzymać kciuki za jak najlepsze wyniki. Szkoda, ze trzeba czekam aż 3 tyg. Gdzieś czytałam, ze wyniki takiej biopsji są po 3 dniach, wiec zdziwiłam się, ze Tobie tak długo każą czekać.

Dobrze, ze to już za Tobą. Teraz odpoczywaj. A my wszystkie będziemy trzymać kciuki za jak najlepsze wyniki. Szkoda, ze trzeba czekam aż 3 tyg. Gdzieś czytałam, ze wyniki takiej biopsji są po 3 dniach, wiec zdziwiłam się, ze Tobie tak długo każą czekać.

Tak po 3-5 dni jak zapłacisz 650 zł... niestety ale moje konto ma jakieś dno.. Poczekam a wyniku i tak to nie zmieni.. Zostaje czas i czekanie

3jgxflw13ntv9eo3.png

3jgxflw13ntv9eo3.png
Okropność, dobrze że masz to za sobą. Teraz tylko to oczekiwanie :(

Oby teraz z maluszkiem wszystko było ok.....ruszał się sporo na usg, rączkami i nóżkami machał, ale ten obrzęk nadal jest niestety
.. Serduszko ładnie bije.. Boję się co będzie teraz

3jgxflw13ntv9eo3.png

reklama
Tak po 3-5 dni jak zapłacisz 650 zł... niestety ale moje konto ma jakieś dno.. Poczekam a wyniku i tak to nie zmieni.. Zostaje czas i czekanie

3jgxflw13ntv9eo3.png
650zl???? [emoji33][emoji33][emoji33][emoji33][emoji33][emoji33] No chyba zwariowali!!!

Oby teraz z maluszkiem wszystko było ok.....ruszał się sporo na usg, rączkami i nóżkami machał, ale ten obrzęk nadal jest niestety
.. Serduszko ładnie bije.. Boję się co będzie teraz

3jgxflw13ntv9eo3.png

Kochana a gdzie jest ten obrzęk? Jak to widac na usg? Na ciele dziecka to jest czy jak?

Do góry