Badanie - tragedia.. Myślała że jej tą igłę wyrwę.. Miałam wrażenie jakby mnie coś wysysało od środka.. Rozrywało.. Sama nie wiem jak to opisać, po było mi słabo i niedobrze, blada jak ściana wyszłam.. Także nie wspominam tego dobrze, krew się lała bo ja mam rozrzedzoną przez zastrzyki więc już w ogóle.. Babka ogólnie spoko ale badanie bleeeKochana jak się czujesz?
Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017
reklama
Badanie - tragedia.. Myślała że jej tą igłę wyrwę.. Miałam wrażenie jakby mnie coś wysysało od środka.. Rozrywało.. Sama nie wiem jak to opisać, po było mi słabo i niedobrze, blada jak ściana wyszłam.. Także nie wspominam tego dobrze, krew się lała bo ja mam rozrzedzoną przez zastrzyki więc już w ogóle.. Babka ogólnie spoko ale badanie bleee
Dobrze, ze to już za Tobą. Teraz odpoczywaj. A my wszystkie będziemy trzymać kciuki za jak najlepsze wyniki. Szkoda, ze trzeba czekam aż 3 tyg. Gdzieś czytałam, ze wyniki takiej biopsji są po 3 dniach, wiec zdziwiłam się, ze Tobie tak długo każą czekać.
Tak po 3-5 dni jak zapłacisz 650 zł... niestety ale moje konto ma jakieś dno.. Poczekam a wyniku i tak to nie zmieni.. Zostaje czas i czekanieDobrze, ze to już za Tobą. Teraz odpoczywaj. A my wszystkie będziemy trzymać kciuki za jak najlepsze wyniki. Szkoda, ze trzeba czekam aż 3 tyg. Gdzieś czytałam, ze wyniki takiej biopsji są po 3 dniach, wiec zdziwiłam się, ze Tobie tak długo każą czekać.
Okropność, dobrze że masz to za sobą. Teraz tylko to oczekiwanieBadanie - tragedia.. Myślała że jej tą igłę wyrwę.. Miałam wrażenie jakby mnie coś wysysało od środka.. Rozrywało.. Sama nie wiem jak to opisać, po było mi słabo i niedobrze, blada jak ściana wyszłam.. Także nie wspominam tego dobrze, krew się lała bo ja mam rozrzedzoną przez zastrzyki więc już w ogóle.. Babka ogólnie spoko ale badanie bleee
I jak tu się nie wnerwiać na taki chory system Jak mnie ostatnio wszystko oburza.Tak po 3-5 dni jak zapłacisz 650 zł... niestety ale moje konto ma jakieś dno.. Poczekam a wyniku i tak to nie zmieni.. Zostaje czas i czekanie
Wierzymy że wszystko będzie dobrze. Maluszek jest bardzo silny.Po 15 min od zabiegu znów zrobiła mi usg zeby zobaczyć czy wszystko ok z maluchem i było ok...
Bezkonserwantow
Fanka BB :)
reklama
650zl???? [emoji33][emoji33][emoji33][emoji33][emoji33][emoji33] No chyba zwariowali!!!Tak po 3-5 dni jak zapłacisz 650 zł... niestety ale moje konto ma jakieś dno.. Poczekam a wyniku i tak to nie zmieni.. Zostaje czas i czekanie
Oby teraz z maluszkiem wszystko było ok.....ruszał się sporo na usg, rączkami i nóżkami machał, ale ten obrzęk nadal jest niestety
.. Serduszko ładnie bije.. Boję się co będzie teraz
Kochana a gdzie jest ten obrzęk? Jak to widac na usg? Na ciele dziecka to jest czy jak?