reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

reklama
1493906239-aaaaaa.jpeg

Chwaliłam sie juz jak zamawiałam :-))

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@Mycha07 od początku brałam kwas foliowy potem zmieniłam na prenatal uno a od poniedziałku biore prenatal duo i tam jest żelazo w tych witaminach☺ a całą morfologie miałam robioną ponad miesiąc temu i wszystkie wyniki były ok teraz napewno dostane znowu skierowanie na badania

Zostawić Was na kilka godzin.. :D
Jesli chodzi o odstawianie dupka to lekarz mi kazal powoli odstawiac, tzn bralam przez 10 dni po jednej tabletce, wczesniej mialam 2x1, wiec skoro Wam tez kaze odstawiac to dobrze by to bylo zrobic takimi malymi krokami.

Co do apapu, tez mi lekarz powiedzial ze lepiej wziac niz meczyc sie z bolem, bo to nie jest zdrowe dla organizmu. Nie wiem, moze sie jakis stan zapalny wytworzyc czy cos, jakos tak to zrozumialam.

U mnie zaczelo padać a mialam sobie odkurzyc samochod po zimie, no i plany poszly w tango. Zrobie wiec obiad :D

A i powiem wam ze ja to chyba jakas wyrodna jestem, albo nienormalna, bo nie mam cisnienia na kupowanie ciuszków jeszcze. Owszem, lubie poogladac jakie piekne rzeczy kupujecie, ale sama jeszcze nawet sie nie rozgladam. Za to wozki sobie lubie ogladac :D

Napisane na F3111 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja to sobie oglądam ubranka, które mam schowane w garderobie. Mam ich pełno. Szkoda że 3/4 dla dziewczynki :) a jak się okaże że będzie chłopak? Najwyżej będę ubierać w różowe :)

Trochę ponarzekam. Nie dość, że czuję się fatalnie, bo wymiotuję co rano i co wieczór, schudłam już 2,5 kg i to nie koniec, bo w obu poprzednich ciążach takie atrakcje miałam do końca 5 miesiąca, a jestem dopiero w 4, to na dodatek dostałam właśnie telefon od zrozpaczonej przyjaciółki, że jej córka ma rumień zakaźny, a ja spędziłam z nimi długi weekend. Na szczęście na 99% przeszłam go w 2012 r. razem z mężem i dziećmi w ramach epidemii w przedszkolu, ale pewność będę mieć dopiero po badaniach. Jutro lecę na IgG i IgM, raptem 160 zł i tydzień stresu. A w poniedziałek zakład genetyki z racji wieku. Jak mam być spokojną mamą :(

@Lornetka trzymam kciuki, żeby testy wyszły po Twojej myśli.

Ja nie kupuje nic po liczę na to, że będzie druga dziewczynka i mam zachowane piekne ciuszki, jak będzie chłopak to będzie musiał się w nich przemęczyć, bo nie mogę sie z nimi rozstać :D wozek, łóżko wszystko jest, więc tez nie mam ciśnienia.

Tak w ogóle to bardzo Wam polecam dobrej jakości łóżka turystyczne, są mega wygodne, bo mają kółeczka i można spiącą dzidzie wozić do drugiego pokoju jak domownicy szaleją lub po prostu przestawić gdzie jest potrzeba. Moje miało jeszcze funkcje grania i wibracji i bardzo się sprawdzało, chociaż córa miała tez zwykłe ze szczebelkami.

Aaaaaaa i trzymajcie kciuki, mam o 19:00 wizytę :)

Ja nie kupuje nic bo licze na chlopaka. Dzieeczyny wlasnie 1 raz witalam sie z kibkem. Teraz miala byc juz z gorki a mi na odwrot . Od tygodnia nudnosci

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
ja też licze na dziewczynke bo mam bardzo dużo po córce a te całkiem malutkie to mam takie które moge ubrać i dziewczynce i chłopczykowi bo jak kupowałam to nie znałam płci ☺

Do góry