reklama
Karolka2106
Fanka BB :)
Taki czas, chyba nic nie poradzimy. Mi co jakiś czas przechodzi i znowu wraca.Mnie też od rana buuu. Ostatnio rano to jadłam 2 śniadania i czułam się prawie normalnie. Popoludniu i wieczorem u mnie najgorzej. A tu dziś od rana paskudnie.
@Anusiak1507 fajnie że już w domku
Dzisiaj muszę zadzwonić i umówić się na prenatalne.
Antonia2016
Śliczne :-) idziemy w te same dni tc :-) i genetyczne mam też 13 tego majaA tu moja wczorajsza dzidzia
Antonia2016
Ja też :-) tylko 11.30 Ale może być obsuwaNa genetyczne umoeilam się na 13 maja na 12
Antonia2016
ŚlicznościA tu moja wczorajsza dzidzia
Ja dostałam czopki przeciwwymiotne torecan, o ktorych pisała Anusiak. Ale nie powiem jak działają bo nie wykupiłam jeszcze.Dziewczyny, czy lekarz może coś przepisać na wymioty??? Ja nic jeść nie mogę, bo co zjem to zwracam Moje śniadanie już wylądowało w WC. Nie wiem co mam jeść żeby było ok.
Zapytam.dzis mojej lekarki o nie.Ja dostałam czopki przeciwwymiotne torecan, o ktorych pisała Anusiak. Ale nie powiem jak działają bo nie wykupiłam jeszcze.
Bezkonserwantow
Ja też czekałam, ale naprawdę nie umiem.juz tak funkcjonować A najbardziej cierpi na tym.moje dziecko, które nie rozumie, że mama się źle czuje
No ja mam ten plus, ze to moja pierwsza dzidzia. Jakbym miała malucha w domu juz to na pewno skorzystałabym juz dawno z tabletek bądź czopków.
I jak w drugim trymestrze dalej tak będzie jak jest to pewnie tez sięgnę po pomoc :-)
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Mimi2330
FajnieŚliczne :-) idziemy w te same dni tc :-) i genetyczne mam też 13 tego maja