reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

Juz ukladam w glowie liste restauracji gdzie napewno zajrze jak stad wyjde jestem tak glodna ze juz sily nie mam...
Polozna mi powiedziala ze lekarze naradzaja sie co ze mna zrobic i konsultuja sie z jakims Profesorem z Poznania... Ciekawe co wymysla bo dlugo sie tak nie da...
Trzymaj się cieplutko. Współczuję bardzo. Może teraz w końcu coś postanowią i wszystko się wyjaśni.

Ostatnia edycja:
reklama
Czesc dziewczyny,
Ja dziś u wujka w Bielsku-Białej z mamą. Oczywiście rano dwa razy wymiotowalam. W piątek mam wizytę u mojej gin.
Gratuluję wszystkim wizytujacym.

U mnie było 12+4 i nawet przez myśl mi nie przeszło że coś będzie widać. I tu szok!
No to ciekawe, może też coś i u mnie dojrzy, jak nie to przeżyję, mówi się trudno :D
Na ostatnim usg jak lekarz przełączył na 3D to nogi ładnie miał rozłożone bezwstydnik, tyle że to było zdecydowanie za wcześnie na płeć. Mój mąż stwierdził, że on widzi, że mu kuśka rośnie, ale przecież dziewczynki na etapie 11tyg. też mają "kuśkę", która potem znika, no ale niech mu będzie, może trafi z płcią :p

Mówię Wam jak mi się chce okropnie spać, już nie wiem jak się ratować, najchętniej bym wylądowała pod ciepłą kołdrą, a tu w pracy do 20 :(

Dostalam jakies lekarstwo dozylnie po ktorym tak krecilo mi sie w glowie ze myslalam ze odplywam. Podobno to ostatnia szansa a jak to nie pomoze to jutro chirurg:-/

To się nazywa przygotowanie do ciąży ;) I który najfajniejszy. Ja mam tylko widget ciążowy, ale mało informacji. Przeglądałam aplikacje i jakoś nie mogłam się zdecydować.
Myślę, że najlepsza Moja Ciążą iz niej korzystam żeby wiedzieć jakie są postępy, Asystent pokazuje dokładny dzień ciąży i nie muszę nic liczyć a Będę Mamą tygodnie więc ułatwia mi to zapisywanie się na badania, tak więc każdy ma inne zastosowanie [emoji23]

Nieee chirurg ma zobaczyc co sie dzieje w tym lewym boku bo sami niewiedza czy to nerki czy trzustka...

Wiecie co jest straszne ze mam na sali dwie kobietki ktore stracily dzieciaczki to jest tak przykre i okropne ale patrzac z boku widze ze dla ludzi ktorzy tu pracuja to chleb powszedni

Nieee chirurg ma zobaczyc co sie dzieje w tym lewym boku bo sami niewiedza czy to nerki czy trzustka...

Wiecie co jest straszne ze mam na sali dwie kobietki ktore stracily dzieciaczki to jest tak przykre i okropne ale patrzac z boku widze ze dla ludzi ktorzy tu pracuja to chleb powszedni
No niefajna sytuacja na sali. Trzymamy kciuki żeby lekarstwo pomogło.

reklama
A tak z ciekawości, dziewczyny poniżej 35 rż, dostałyście skierowanie na usg genetyczne czy odpłatnie wykonujecie?
Mój ginekolog powiedział wprost, że nie ma sprzętu ani umiejętności i podał mi miejsca w których je mogę wykonać. To badanie jest bezpłatne dla kobiet od 35 rż a dla młodszych jeśli są wskazania to ze skierowaniem. U mnie w sumie nie ma wskazań więc nie jestem zaskoczona, że nie dostałam;) ale prawie wszystkie piszecie, że planujecie je wykonać i zastanawiam się czy którejś lekarz wykazał się takim miłym gestem;)
Zapisałam się już na 8.05, mam nadzieję że poznam płeć [emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry