reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

Już widziałam, myślałam o takim ze serduszkiem tej samej firmy .a w którym tygodniu jesteś? I czy nie było problemu wyczuć tętna?

Według om 11+5, ale według usg już ponad 12.

Tak, na początku nie mogłam znaleźć tętna dziecka. Dopiero jak położyłam się zupełnie na płasko to się udało. Bez problemu za to znalazłam swoje tętno [emoji23] do tego dziecko bardzo uciekało, wiec to była dodatkowa trudność. Ale w końcu się udało :)

Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017

reklama
Nie. Może gdyby to była pierwsza ciąża to bym w taki zainwestowała. Ale wiem już jak powinno brzmieć tętni dziecka, wiec dla mnie najważniejsze jest, aby je wyłapać. Dziś np. ciagle łapałam swoje tętno, ale wiedziałam, ze powinnam szukać dalej ;)

Ogromne gratulacje!!!!! :)

Oj.... nacierpiał się biedna. Ale czego nie robi się dla dzidziusia

Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017
No właśnie Ty wiesz jak powinno brzmieć serduszko... więc dla mnie raczej lepsza wersja z wyświetlaczem.

Ja na pierwszej stronie karty ciazy u dolu mam rubrykę ''PRZEWIDYWANY TERMIN PORODU". A gdzie w karcie macie muejsca tych dwoch terminow z OM i USG?
Mi wlasnie nie poorywaja sie te terminy bo dziecko jest o 7 dni wieksze niz to wynika z om. Dlateho ciesze sie de mam taki termin w karcie wpisany czyli pozniejszy :)

oar89n7312bz9t17.png
Na pierwszej stronie w tym samym okienku co "ostatnia miesiączka", jest "termin porodu wg OM" i pod nim "termin porodu wg usg". Oj tych kart ciąży pewnie jest dużo.

reklama
Do góry