reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

reklama
Nadrobiłam! ;)

@ewelinanice nie wiem z którego jajnika była owu ale podejrzewam że z prawego bo czułam ból po prawej stronie w okolicach owu. :)

@89Katia też miałam sobie kupić detektor, tylko nie wiem na jaki się zdecydować. Zaraz obyczaje jaki wzielas. :)

@MarMo cudowny Maluszek, gratuluję. :*

@Anusiak1507 fajnie że w końcu możesz coś zjeść. A już wiesz kiedy Cie moga wypuścić?

Hej dziewczyny. nie odzywalam się,ale Was podczytuje. Ja jestem u rodzicow,bo mialam wizyte u endokrynologa, tsh w normie, dostalam wieksza dawke leku. Niedlugo wracam do domku, bo wieczorem mamy wizyte u lekarza. Juz sie niemoge doczekac i stresuje sie, jak z tym krwiakiem itp. Sorki za bledy, ale pisze z kompa brata i on ma jakis dzwny komp. Trzymam kciuki za wizytujace! pozdrawiam cieploooo

reklama
Do góry