reklama
Borysiatko
Fanka BB :)
O tak. Ja też już marzę o kompletowania wyprawki. W kappahlu takie cuda mają [emoji7] ale płeć poznam dopiero w połowie maja...
Napisane na 5080X w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na 5080X w aplikacji Forum BabyBoom
Karolka2106
Nadrobiłam!
@ewelinanice nie wiem z którego jajnika była owu ale podejrzewam że z prawego bo czułam ból po prawej stronie w okolicach owu.
@89Katia też miałam sobie kupić detektor, tylko nie wiem na jaki się zdecydować. Zaraz obyczaje jaki wzielas.
@MarMo cudowny Maluszek, gratuluję. :*
@Anusiak1507 fajnie że w końcu możesz coś zjeść. A już wiesz kiedy Cie moga wypuścić?
@ewelinanice nie wiem z którego jajnika była owu ale podejrzewam że z prawego bo czułam ból po prawej stronie w okolicach owu.
@89Katia też miałam sobie kupić detektor, tylko nie wiem na jaki się zdecydować. Zaraz obyczaje jaki wzielas.
@MarMo cudowny Maluszek, gratuluję. :*
@Anusiak1507 fajnie że w końcu możesz coś zjeść. A już wiesz kiedy Cie moga wypuścić?
oleczkaa_1987
WitajI ja się chciałam przywitać. Czytam Was od początku. Jestem w 13t5d już po prenatalnych wszystko z maluchem ok. Chętnie do Was dołączę
Karolka2106
@Bezkonserwantow powodzenia postaraj się nie stresować, na pewno bedzie dobrze
evli2
Hej dziewczyny. nie odzywalam się,ale Was podczytuje. Ja jestem u rodzicow,bo mialam wizyte u endokrynologa, tsh w normie, dostalam wieksza dawke leku. Niedlugo wracam do domku, bo wieczorem mamy wizyte u lekarza. Juz sie niemoge doczekac i stresuje sie, jak z tym krwiakiem itp. Sorki za bledy, ale pisze z kompa brata i on ma jakis dzwny komp. Trzymam kciuki za wizytujace! pozdrawiam cieploooo
Karolka2106
Bezkonserwantow
Wiec wszystko wyszło w normie, jest 3 dni starszy, ma prawie 6 cm :-) ruszał sie baaardzo [emoji173]️. Jestem przeszczęśliwa [emoji173]️[emoji173]️
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
reklama
MarMo