reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

A więc mam na imię Karolina, mieszkam między granicą z Polską i Niemcami. :) Aktualnie posiadam męża i kota. :D To moja druga ciążą z czego pierwsza niestety zakończona poronieniem i zabiegiem. :(
Fajnie się złożyło bo wtedy też bym miala termin na listopad, więc gdyby teraz wszytko bylo dobrze to tak jakby moje szczęście do mnie wróciło. ♡
Miałam trochę przygód po drodze żeby zajść w tą ciążę bo okresy zrobiły się mega nieregularne i pojawiły się plamienia. W końcu okazało się że mam za dużo prolaktyny we krwi więc brałam bromergon na jej zbicie. Niedługo po zakończeniu kuracji udało się. :) Mam nadzieję że zostanę z Wami. :)

Również witam moje Kochane nowe i nie nowe koleżanki. :* :D

reklama
Byłam na wizycie- wszystko w porzadu widać czarna plamke 2,9mm ale byłam bardzo zagazowana i obraz był zamazany. Ale Pani doktor powiedziała że bardzo dobrze że przyszłam tak wcześnie bo mam bogatą przeszłość [emoji1] Dała duphaston 3x1

Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom
Super że wizyta udana [emoji173]

w57v3e3kfucyl84a.png

@KaSia86 Dziękuję. Widzę że jednak zostałas, fajnie :) chyba będziesz najwcześniej rodzic o ile żadna się nie pospieszy:) super że widziałaś już serduszko [emoji173]
Ja mam w sumie termin z @ na 23 października, będzie cesarka więc pewnie w połowie rodzić będę Ale etapem ciąży bliżej mi do Listopadówek [emoji6]

w57v3e3kfucyl84a.png

Witam nowe dziewczyny :)

@kas90 gratuluje udanej wizyty i serduszka [emoji173][emoji173][emoji173] Twoja Dzidzia ma 2mm? Czy 2 cm?
To ja chyba coś pokręciłam, bo mi dr powiedziała, ze moja kropka ma 4mm i dopiero zaczyna się tworzyć.

@gabrika na wizycie byłam w 4tc 5d, ale mój dzidziuś jest raczej młodszy o 3dni, bo owu później była.

Ostatnio śpię na raty i właśnie mam etap wysłania. A później będę nieprzytomna

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witam nowe dziewczyny :)

@kas90 gratuluje udanej wizyty i serduszka [emoji173][emoji173][emoji173] Twoja Dzidzia ma 2mm? Czy 2 cm?
To ja chyba coś pokręciłam, bo mi dr powiedziała, ze moja kropka ma 4mm i dopiero zaczyna się tworzyć.

@gabrika na wizycie byłam w 4tc 5d, ale mój dzidziuś jest raczej młodszy o 3dni, bo owu później była.

Ostatnio śpię na raty i właśnie mam etap wysłania. A później będę nieprzytomna

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Na Twoim etapie ciąży 4mm to zapewne wielkość pęcherzyka, zarodek będzie widoczny za 1,5-2 tygodnie [emoji5] Ja w 5t2d miałam pęcherzyk 5mm [emoji6]

w57v3e3kfucyl84a.png

Do góry