Zarodek 2 mm, w większym pęcherzyku (czarne kółko). Ty masz pewnie pęcherzyk 4 mm, w którym pojawi się zarodek kochanaWitam nowe dziewczyny
@kas90 gratuluje udanej wizyty i serduszka [emoji173][emoji173][emoji173] Twoja Dzidzia ma 2mm? Czy 2 cm?
To ja chyba coś pokręciłam, bo mi dr powiedziała, ze moja kropka ma 4mm i dopiero zaczyna się tworzyć.
@gabrika na wizycie byłam w 4tc 5d, ale mój dzidziuś jest raczej młodszy o 3dni, bo owu później była.
Ostatnio śpię na raty i właśnie mam etap wysłania. A później będę nieprzytomna
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
KaSia86
Fanka BB :)
Nawzajem [emoji173]No tak, tak Macie rację to takie oczywiste
Dziewczyny wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Kobiet!
Bezkonserwantow
@kas90 w którym tygodniu byłaś na wizycie, przypomnij proszę :-)
5t1d, ale owulacje miałam bardzo wczesnie, okolo 10 dc.@kas90 w którym tygodniu byłaś na wizycie, przypomnij proszę :-)
venus27
Najlepszego Mamuśki
Mnie dzisiaj poboluje brzuch i czekam na @, a wczoraj zamówiłam testy ciążowe na allegro Mój mąż jest już nastawiony na 3 dziecko, że dzisiaj jak mu powiedziałam, że może wreszcie dostanę @, a on do mnie, że nie ma ze mną interesu
Pięknie u mnie wyszło słonko, a my w domu bo syna coś lapie
Mnie dzisiaj poboluje brzuch i czekam na @, a wczoraj zamówiłam testy ciążowe na allegro Mój mąż jest już nastawiony na 3 dziecko, że dzisiaj jak mu powiedziałam, że może wreszcie dostanę @, a on do mnie, że nie ma ze mną interesu
Pięknie u mnie wyszło słonko, a my w domu bo syna coś lapie
venus27
@venus27, to moze jednak ?
bardzo prawdopodobne czekam na testy i będę robić dowiecie się napewno. Ostatnio naczytałam się różnych przypadków z tymi testami. Jednej dziewczynie do 3 miesiąca ciąży wychodziły negatywne. Nawet lekarz jej nie chciał wierzyć Pozostaje mi tylko uzbroić się w cierpliwość
Bezkonserwantow
5t1d, ale owulacje miałam bardzo wczesnie, okolo 10 dc.
No ja owulacje miałam 11 d.c ewentualnie 12 d.c. Wiem, bo miałam podany zastrzyk na uwolnienie. Wiec mam nadzieje, ze w poniedziałek tez będzie serduszko [emoji173]️
reklama
Karolka2106