reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2017

Witam nowe dziewczyny :)

@kas90 gratuluje udanej wizyty i serduszka [emoji173][emoji173][emoji173] Twoja Dzidzia ma 2mm? Czy 2 cm?
To ja chyba coś pokręciłam, bo mi dr powiedziała, ze moja kropka ma 4mm i dopiero zaczyna się tworzyć.

@gabrika na wizycie byłam w 4tc 5d, ale mój dzidziuś jest raczej młodszy o 3dni, bo owu później była.

Ostatnio śpię na raty i właśnie mam etap wysłania. A później będę nieprzytomna

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Zarodek 2 mm, w większym pęcherzyku (czarne kółko). Ty masz pewnie pęcherzyk 4 mm, w którym pojawi się zarodek kochana :)

reklama
No tak, tak ;) Macie rację :) to takie oczywiste :D

Dziewczyny wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Kobiet! :)
Nawzajem [emoji173]

w57v3e3kfucyl84a.png

Najlepszego Mamuśki :)

Mnie dzisiaj poboluje brzuch i czekam na @, a wczoraj zamówiłam testy ciążowe na allegro :-p Mój mąż jest już nastawiony na 3 dziecko, że dzisiaj jak mu powiedziałam, że może wreszcie dostanę @, a on do mnie, że nie ma ze mną interesu :p

Pięknie u mnie wyszło słonko, a my w domu bo syna coś lapie :(

bardzo prawdopodobne ;-) ;) czekam na testy i będę robić :sorry2: dowiecie się napewno. Ostatnio naczytałam się różnych przypadków z tymi testami. Jednej dziewczynie do 3 miesiąca ciąży wychodziły negatywne. Nawet lekarz jej nie chciał wierzyć :szok: Pozostaje mi tylko uzbroić się w cierpliwość :cool2:

reklama
Witam wszystkie Kobietki i życzę Wszystkiego Najlepszego z okazji dnia kobiet:) dzisiaj zrobiłam jeszcze 1 test tylko ze tym razem płytkowy :)
Byłam powtórzyć betę wieczorem wyniki. Napiszę po 19 bo do 19 w pracy. :(

Załączniki

• 20170308_070019.jpg
    20170308_070019.jpg
    62,9 KB · Wyświetleń: 83
Do góry