reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

Witam nowe dziewczyny :)

@kas90 gratuluje udanej wizyty i serduszka [emoji173][emoji173][emoji173] Twoja Dzidzia ma 2mm? Czy 2 cm?
To ja chyba coś pokręciłam, bo mi dr powiedziała, ze moja kropka ma 4mm i dopiero zaczyna się tworzyć.

@gabrika na wizycie byłam w 4tc 5d, ale mój dzidziuś jest raczej młodszy o 3dni, bo owu później była.

Ostatnio śpię na raty i właśnie mam etap wysłania. A później będę nieprzytomna

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Zarodek 2 mm, w większym pęcherzyku (czarne kółko). Ty masz pewnie pęcherzyk 4 mm, w którym pojawi się zarodek kochana :)

reklama
No tak, tak ;) Macie rację :) to takie oczywiste :D

Dziewczyny wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Kobiet! :)
Nawzajem [emoji173]

w57v3e3kfucyl84a.png

Najlepszego Mamuśki :)

Mnie dzisiaj poboluje brzuch i czekam na @, a wczoraj zamówiłam testy ciążowe na allegro :-p Mój mąż jest już nastawiony na 3 dziecko, że dzisiaj jak mu powiedziałam, że może wreszcie dostanę @, a on do mnie, że nie ma ze mną interesu :p

Pięknie u mnie wyszło słonko, a my w domu bo syna coś lapie :(

bardzo prawdopodobne ;-) ;) czekam na testy i będę robić :sorry2: dowiecie się napewno. Ostatnio naczytałam się różnych przypadków z tymi testami. Jednej dziewczynie do 3 miesiąca ciąży wychodziły negatywne. Nawet lekarz jej nie chciał wierzyć :szok: Pozostaje mi tylko uzbroić się w cierpliwość :cool2:

reklama
Witam wszystkie Kobietki i życzę Wszystkiego Najlepszego z okazji dnia kobiet:) dzisiaj zrobiłam jeszcze 1 test tylko ze tym razem płytkowy :)
Byłam powtórzyć betę wieczorem wyniki. Napiszę po 19 bo do 19 w pracy. :(

Załączniki

• 20170308_070019.jpg
    20170308_070019.jpg
    62,9 KB · Wyświetleń: 80
Do góry