reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

Hej mamy listopadowe, jestem tu nowa i w ogóle nowa w tematyce posiadania dziecka w przede wszystkim bycia w ciąży... Powiedzcie mi kiedy można już rozpoznać płeć? ;))) mam wizytę 24 kwietnia a termin porodu na 23 listopada.. Aż ciekawość mnie zżera :)

Witamy :-). Wydaje mi się, ze chłopaka wcześniej można rozpoznać niż kobitke. Ja np dzisiaj się dowiedziałam, ze to chłopak, a jestem w 11tc:-)

f2w3s65gmns13fyt.png

reklama
Czy któraś z was musi robić sobie zastrzyki z clexane?? Macie jakieś odczucia?? Ja po miesiącu już się przyzwyczaiłam do robienia sobie zastrzyków sama, ale nie ukrywam że to nic przyjemnego... W moim wypadku bez tego nie ma możliwości donoszenia ciąży a i gorzej ja mogę paść ,, trupem,,... Jak jest u was?? Znalazłam forum bo trochę mi źle samej (chłopak w Norwegii) . Stąd tyle pytań :)

Hej mamy listopadowe, jestem tu nowa i w ogóle nowa w tematyce posiadania dziecka w przede wszystkim bycia w ciąży... Powiedzcie mi kiedy można już rozpoznać płeć? ;))) mam wizytę 24 kwietnia a termin porodu na 23 listopada.. Aż ciekawość mnie zżera :)

Witaj nowa Mamo :)
W grupie raźniej :)
Co do zastrzyków to po cc mąż mi robił chyba przez tydzień chociaż sam chlopina panicznie boi się strzykawek, ale dał radę [emoji23][emoji23]
Płeć w pierwszej ciąży poznałam na usg genetycznym, wiec wczesnie.
Dużo zależy od sprzętu, lekarza No i tego czy dziecko zechce współpracować :)

Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017

Witaj nowa Mamo :)
W grupie raźniej :)
Co do zastrzyków to po cc mąż mi robił chyba przez tydzień chociaż sam chlopina panicznie boi się strzykawek, ale dał radę [emoji23][emoji23]
Płeć w pierwszej ciąży poznałam na usg genetycznym, wiec wczesnie.
Dużo zależy od sprzętu, lekarza No i tego czy dziecko zechce współpracować :)

Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017
Zastrzyki to akurat muszę przez całą ciążę robić :( ale czego nie robi się dla zdrowia swojego i fasolki :)

reklama
Do góry