reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2017

Hej mamy listopadowe, jestem tu nowa i w ogóle nowa w tematyce posiadania dziecka w przede wszystkim bycia w ciąży... Powiedzcie mi kiedy można już rozpoznać płeć? ;))) mam wizytę 24 kwietnia a termin porodu na 23 listopada.. Aż ciekawość mnie zżera :)

Witamy :-). Wydaje mi się, ze chłopaka wcześniej można rozpoznać niż kobitke. Ja np dzisiaj się dowiedziałam, ze to chłopak, a jestem w 11tc:-)

f2w3s65gmns13fyt.png

reklama
Czy któraś z was musi robić sobie zastrzyki z clexane?? Macie jakieś odczucia?? Ja po miesiącu już się przyzwyczaiłam do robienia sobie zastrzyków sama, ale nie ukrywam że to nic przyjemnego... W moim wypadku bez tego nie ma możliwości donoszenia ciąży a i gorzej ja mogę paść ,, trupem,,... Jak jest u was?? Znalazłam forum bo trochę mi źle samej (chłopak w Norwegii) . Stąd tyle pytań :)

Hej mamy listopadowe, jestem tu nowa i w ogóle nowa w tematyce posiadania dziecka w przede wszystkim bycia w ciąży... Powiedzcie mi kiedy można już rozpoznać płeć? ;))) mam wizytę 24 kwietnia a termin porodu na 23 listopada.. Aż ciekawość mnie zżera :)

Witaj nowa Mamo :)
W grupie raźniej :)
Co do zastrzyków to po cc mąż mi robił chyba przez tydzień chociaż sam chlopina panicznie boi się strzykawek, ale dał radę [emoji23][emoji23]
Płeć w pierwszej ciąży poznałam na usg genetycznym, wiec wczesnie.
Dużo zależy od sprzętu, lekarza No i tego czy dziecko zechce współpracować :)

Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017

Witaj nowa Mamo :)
W grupie raźniej :)
Co do zastrzyków to po cc mąż mi robił chyba przez tydzień chociaż sam chlopina panicznie boi się strzykawek, ale dał radę [emoji23][emoji23]
Płeć w pierwszej ciąży poznałam na usg genetycznym, wiec wczesnie.
Dużo zależy od sprzętu, lekarza No i tego czy dziecko zechce współpracować :)

Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017
Zastrzyki to akurat muszę przez całą ciążę robić :( ale czego nie robi się dla zdrowia swojego i fasolki :)

reklama
Do góry