Niby lepiej dawac osobno niz te 6w1 na przyklad.@Mycha07 no ja na pewno zdecyduję się na szczepienia, zastanawiam się tylko jakie wybrać, ale chyba te skojarzone mnie nie przekonują do końca...
reklama
Majeczka85
Fanka BB :)
Wlasnie zrobilam sobie herbatke z miodem cytryna i imbirem. A wieczorem bede kombinowac z czosnkiem. Najgorsze ze mnie zoladek potrafi rozbolec po czasnku i ogólnie nie przepadam. Ale cos dla fasolki sie poswiece [emoji173]
Adrianna.em
no właśnie mnie też się tak wydaje, jakoś mam wrażenie, że te skojarzone to za dużo na raz dla takiego małego człowiekaNiby lepiej dawac osobno niz te 6w1 na przyklad.
Danielkowa
Adrianna.em ja nie szczepię na nic.
Majeczka85 na gardło polecam sól, a katar trzeba przeczekać. Mozna pomagać sobie herbatami rozgrzewającymi, inhalacjami.
Majeczka85 na gardło polecam sól, a katar trzeba przeczekać. Mozna pomagać sobie herbatami rozgrzewającymi, inhalacjami.
Adrianna.em
Mimi2330
No mi tak tłumaczyła pielęgniarka .
@Danielkowa niewiem czy tak można sobie nie szczepic. Chyba są jakieś kary
@Danielkowa niewiem czy tak można sobie nie szczepic. Chyba są jakieś kary
Danielkowa
moja pediatra powiedziała ze na szkoleniach szczepionkowych, kazą lekarzom namawiać rodziców by szczepili na skojarzone (wiadomo ze maja z tego niezlą kasę). A ona nie poleca takich.
reklama
Kurcze, dla mnie szczepienia to czarna magia, nic na ten temat nie wiem, ani kiedy sie szczepi ani na co powinnam, nic kompletnie ale szczepić będę, doedukuje sie blizej porodu. Bardziej mnie teraz zastanawia żywienie dziecka. Czytalam kiedys pobieżnie o BLW - bobas lubi wybor. Czy ktoras stosowała juz na dziecku?
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom