reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2017

Hej
Ja wróciłam z ogniska, sezon grillowy dobrze rozpoczęty :) teraz mam chyba zgagę (nie wiem czy na pewno, bo nigdy jej nie mialam ale dziwnie mi tak w przełyku, chyca ze to od mdłości), ale co zrobic, kielbaska byla warta :D

Co do śluzu, to ja zauwazylam taki baardzo, bardzo gesty i jakby nie wiem, suchy? Bo nawet taka grudke widzialam. Jest podbarwiony tak zoltawo, no i kurde, myslicie ze złapałam coś? Ale nie ma zapachu, na basenie nie bylam, seksow tez nie bylo, w sumie to nie bylo gdzie zlapac infekcji.

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej
Ja wróciłam z ogniska, sezon grillowy dobrze rozpoczęty :) teraz mam chyba zgagę (nie wiem czy na pewno, bo nigdy jej nie mialam ale dziwnie mi tak w przełyku, chyca ze to od mdłości), ale co zrobic, kielbaska byla warta :D

Co do śluzu, to ja zauwazylam taki baardzo, bardzo gesty i jakby nie wiem, suchy? Bo nawet taka grudke widzialam. Jest podbarwiony tak zoltawo, no i kurde, myslicie ze złapałam coś? Ale nie ma zapachu, na basenie nie bylam, seksow tez nie bylo, w sumie to nie bylo gdzie zlapac infekcji.

Ja tez mam taki sluz i tez taki odcien. Na chwile obecna jestem okazem zdrowia a cytologie mialam w grudniu ok wiec to chyba normalne ;)

m3sxskjo6qsoarci.png

Iśka jak bedziesz miala zgage to bedziesz wiedziala, bedzie Ci sie cofac do przelyku, po czym bedziesz czuc niesamowite palenie, jak by Ci sie baliko, do tego rozrywajacy bol. Ja strasznie to wspominam, strasznie mnie meczyla pod koniec ciazy!
Twarozkowy , grudkowaty sluz z tego co wiem to infekcja drozdzakami. Obserwuj!

Iśka jak bedziesz miala zgage to bedziesz wiedziala, bedzie Ci sie cofac do przelyku, po czym bedziesz czuc niesamowite palenie, jak by Ci sie baliko, do tego rozrywajacy bol. Ja strasznie to wspominam, strasznie mnie meczyla pod koniec ciazy!
Twarozkowy , grudkowaty sluz z tego co wiem to infekcja drozdzakami. Obserwuj!
O kurde, to brzmi jednak bardzo zle. Wiec aż tak nie mam, to chyba tylko mdłości.. wlasnie stalam nad kiblem bo tak mną szarpnelo, ale nie bylo zyganka jednak. Ktos mowil, ze w 8-9 tyg objawy ciążowe osiągają apogeum i chyba wlasnie na to natrafiłam :D

Zobacze z tym śluzem, jak bedzie podejrzany to zadzwonie do gina w poniedzialek, moze mnie przyjmie, albo najlepiej jakby mi kazal podejsc do szpitala do niego.

Wiele zalezy od apratu jakim jest wykonywane usg ja bylam w 6 tc super wszystko bylo widac i serduszko tez bilo choc jeszcze slabo tydzien pozniej poszlam do docelowego lekarza i znow mi zrobil usg. Widac bylo tylko wielki pusty pecherzyk. Bylam przerażona ale mialam dowód na to ze ten zarodek tam byl tydzien temu wiec lekarz szukal z minute ponad i znalazl. I tetno tez sie znalazla. A na poczatku czulam ze az mu glupio i nie wie co powiedziec. Pewnie jak bym nie miala wczesniejszego usg to by mi powiedzial ze to bylo puste jajo. :|

m3sxskjo6qsoarci.png

Hej Dziewczynki! Ja nie umiem już spac[emoji22]
Chciałam Wam powiedzieć że do 9.04 w rossmanie jest promocja na dziecięce kosmetyki -2 kupicie to 2 dostaniecie za darmo[emoji1]

zem3tv73heitwzn6.png

uwo93e3k92cgh11g.png

Hej

Ja tez już nie śpię.

Miłego dnia!

Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017

reklama
Do góry