reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2017

Hej
Mamy nadzieję, że dołączymy tutaj na 9 nudnych miesięcy :)
Dzisiaj 5t3d, test robiłam w zeszłą środę, bo stwierdziłam, ze abo umieram, albo w ciąży jestem ;)
Decyzję o drugim dziecku podjęliśmy w lipcu zeszłego roku, ale chyba za bardzo nakręciłam się i nic z tego nie wychodziło...w lutym odpuściłam i bach dwie kreski :D
W środę mam pierwszą wizytę i mam nadzieję, że zobaczę już serduszko :)
Jestem już mamą Alanka urodzonego w 2013 r teraz mam nadzieję na córeczkę ;)
Nasze dziecko nie jest efektem walentynek, bo 15 lutego dostałam okres :D

Gratulacje! U mnie okres też był 15.02 tylko pierwszy po ponad 3 miesięcznej przerwie (laparoskopia i anty) i był jakis dziwnie krótki ,a owulacja dopiero 06.03.

Katia89 baaardzo baaardzo się cieszę. Super!

Dziewczyny nie przesadzajcie z tymi usg jak nie ma potrzeby. Wydaje mi się że co za dużo to niezdrowo ;)

reklama
Jesteśmy już w domu :) dzidziuś nadgonil i jest tylko 1 dzień młodszy niż to wynika z om.
Serduszko bije 138 na minutę.
Ma już ponad cm
Jestem spokojna i szczęśliwa :) :)
IMG_1371.JPG

Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017

Załączniki

• IMG_1371.JPG
    IMG_1371.JPG
    130,1 KB · Wyświetleń: 376
Kasiu cieszę się, ze wszystko u Was w porządku! Strachu się najledliscie.

Gabrika mi teraz w nocy drętwieją kończyny. Muszę o tym porozmawiać z lekarzem.

Jestem wykończona. Idę spac :)

Jesteśmy już w domu :) dzidziuś nadgonil i jest tylko 1 dzień młodszy niż to wynika z om.
Ma już ponad cm
Jestem spokojna i szczęśliwa :) :) Zobacz załącznik 800240

Katia!!! Ale super! Widzisz! Nie potrzebnie się martwilas:) jak to wszystko szybko sie zmienia.. To jest niesamowite, że nosimy taki mały cud! ❤
Mnie teraz ten brzuch cos boli juz sama nie wiem czy to na dole czy to efekt tego bólu żołądka.

Hej dziewczyny, ja też już po wizycie. Wszysto ok, z usg wychodzi 6+1, 6+2tc czyli idealnie się pokrywa z OM. :-) serduszko bije w tempie125 . Karmić piersią mogę :-) termin 17 listopada w męża imieniny :-)

Mimi gratulacje :-)
Ja też mam taki termin :-) :-) :-) :-) :-) ale to według googlowych wyliczeń bo idę dopiero we wtorek do gin :-)

xnw40tc7sy506vxn.png

Dziewczęta gratuluję serduszek :):)

Ja dzisiaj troszkę się zestresowalam... byliśmy z M coś zjeść na mieście i wracając poczułam jak wewnątrz ust opuchnely mi usta i zdretwiala dłoń... Nie przechodziło z 15 minut, mieliśmy już jechać na pogotowie... ale na szczęście nagle ustapilo. Zastanawiam się skąd takie coś? Wypiłam sporo ciemnej herbaty w restauracji, czy to możliwe ze po niej??? :(

Zastanawiam się czy nie iść kontrolnie do innego gin. Tak żeby zweryfikować info, czy wszystko na pewno jest ok... co myślicie?

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Mi kiedyś usta i policzki spuchły od wewnątrz jak dostałam silnego uczulenia po zjedzeniu nieumytych przed obraniem cytrusów- dopiero zastrzyk odczulający pomógł [emoji52]

w57v3e3ktmvwxeii.png

Ma już ponad cm
Jestem spokojna i szczęśliwa :) :) Zobacz załącznik 800240

Widzisz Kochana, mówiłyśmy Ci że wszystko będzie dobrze a Dzidziuś po prostu potrzebuje czasu [emoji4] Bardzo się cieszę, rośnijcie zdrowo [emoji173]

w57v3e3ktmvwxeii.png

reklama
@89Katia, sliczne serduszko <3
Mnie też ostatnio w nocy drętwieją konczyny!! tak jakbym uciskała czyms, bo jak się obrócę, to zaraz krew dochodzi i jest ok. Zauwazylam, ze to chyba od tego, ze jakos nienaturalnie spię, bo brzucha nie chcę ugniatać i mniej się obracam przez to.

Do góry