U mnie zagnieżdżenia się 7 dni po owu.Dziewczyny kiedy "dzidzia" zagnieżdża się w macicy? W którym tygodniu? Według miesiączki mam 3 tydzień 6 dzień, według owulacji 4 tydzień 1 dzień. Boję się, bo naczytałam się, że zanim się zagnieżdzi, to 60% roni. Kuuuźwa umrę ze strachu. Wczoraj betę miałam 406, nie wiem czy to ma jakieś znaczenie. Jutro idę na powtórkę. Błagam napiszcie co wiecie?
reklama
ewelinanice
Fanka BB :)
Mi sie kojazy ze w 2 tyg od zaplodnieniaDziewczyny kiedy "dzidzia" zagnieżdża się w macicy? W którym tygodniu? Według miesiączki mam 3 tydzień 6 dzień, według owulacji 4 tydzień 1 dzień. Boję się, bo naczytałam się, że zanim się zagnieżdzi, to 60% roni. Kuuuźwa umrę ze strachu. Wczoraj betę miałam 406, nie wiem czy to ma jakieś znaczenie. Jutro idę na powtórkę. Błagam napiszcie co wiecie?
Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
ewelinanice
22 dni pp owulacji o ile doszlo akurat tego dnia do zaplodnienia.Dziewczyny a wy te bijące serduszko to liczycie od zapłodnienia tak czyli od owulacji? Bo przytulanki miałam 13.02 a owulacje 16.02 to od kiedy mam liczyć?
ewelinanice
Na stronie mamazone zakladka kalendarz ciazy sa fajne filmiki o kazdym tygodniu ciazyDziewczyny a wy te bijące serduszko to liczycie od zapłodnienia tak czyli od owulacji? Bo przytulanki miałam 13.02 a owulacje 16.02 to od kiedy mam liczyć?
Klementinka
hej dziewczyny,
przylaczam sie do waszego grona,
o ciazy dowiedzialam sie tydzien temu, w tej chwili 6 tydzien, planowany termin porodu to 21 listopada
pierwsza wizyta bedzie w poniedzialek, mam nadzieje ze juz bedzie co podgladac
przylaczam sie do waszego grona,
o ciazy dowiedzialam sie tydzien temu, w tej chwili 6 tydzien, planowany termin porodu to 21 listopada
pierwsza wizyta bedzie w poniedzialek, mam nadzieje ze juz bedzie co podgladac
Witajcie. .. no i nici były z mojej wizyty ....Tak się źle czułam że nie dałam rady się podnieść. ..więc wizyta przełożona na piątek ... obecnie jestem w 7t 4d ...i wmawiam sobie ze jeszcze / az miesiac i mdłości i wymioty odejdą....... w dodatku moja twarz jest cała w wypryskach..... aż wstyd się pokazać na mieście.. ten stan jezcze trochę się utrzyma identycznie mialam w ciąży z córką
Ojejku! Współczuje fatalnego samopoczucia oby chociaż trochę przeszło.
Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017
Klementinka
Katia wspolczuje, ale z drugiej strony znaczy ze wszystko dziala jak nalezy
reklama