reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

Ja też mam słabe objawy i też głupie myśli mnie nachodzą ale zaraz sobie myślę że chyba powinnam się cieszyć że dobrze znoszę to wszystko :-)

xnw40tc7sy506vxn.png
Idziemy leb w leb
Ja dzis 5+2 [emoji1]

eoc973pftscitkc0.png

2nn3dqk3wi25eoiy.png

reklama
O co chodzi z tymi 4 dniami do odlotu? :>

Ja mam w planie wziąć kilka piątków wolnych, w ten sposób będe miała kilka przedłużonych weekendów do Świąt :):)

Tutaj liczy się umiar, tak samo z zieloną jak i czarną herbatą. Obie mają kofeinę, która nie jest wskazana w ciąży. Ja piję 1-2 szklanki herbaty dziennie. Samą wodą przecież nie da się żyć [emoji14] Poza tym szybko marznę, więc muszę się czymś ogrzać :)

Wyobraźcie sobie, że od wczoraj minęła mi senność. Czuję się bardzo dobrze :) Normalnie szok!!!! :D
Bo cos dzis rano namieszalam [emoji1][emoji1][emoji1]
4 dni do odlotu to mój suwaczek. Lece do Polszy na dlugo :)

eoc973pftscitkc0.png

2nn3dqk3wi25eoiy.png

Wiesz jak to jest. Jak jest wyczekiwana, wypragniona ciąża to patrzy się na każdy szczegół :)
Wiem,wiem
Moja szwgaierka cala ciaze rechala faje i to po dwie paki dziennie ze na sali porodowej dostala takich dusznosci ze to bylo zapalenie oskrzeli od fajek, ma urodzila sie zdrowa.......ja z kolei uwazalam w 1 ciazy na mala robilam wszytsko co mialam robic a urodzila mi sie z wada.serduszka i w wieku 3,5 lat byla operowana. I gdzie tu sprawiedliwosc qrwa [emoji34] herbaty nie zaszkodza bo lepsze niz fajki

eoc973pftscitkc0.png

2nn3dqk3wi25eoiy.png

Wiem,wiem
Moja szwgaierka cala ciaze rechala faje i to po dwie paki dziennie ze na sali porodowej dostala takich dusznosci ze to bylo zapalenie oskrzeli od fajek, ma urodzila sie zdrowa.......ja z kolei uwazalam w 1 ciazy na mala robilam wszytsko co mialam robic a urodzila mi sie z wada.serduszka i w wieku 3,5 lat byla operowana. I gdzie tu sprawiedliwosc qrwa [emoji34] herbaty nie zaszkodza bo lepsze niz fajki

eoc973pftscitkc0.png

2nn3dqk3wi25eoiy.png
O kuźwa! Właśnie! Gdzie tu sprawiedliwość :(

Dziewczyny a jak z Waszą pracą? Gdzie pracujecie? Kiedy mówicie pracodawcy, kiedy chcecie iść na zwolnienie? Ja opiekuje się 2,5 letnim dzieckiem. Jest samodzielna, ale raz dziennie przy drzemce muszę ją odkładać do łóżeczka, bo zasypia mi na siedząco na kolanach. Martwi mnie to :(

Ja pracuje w optyku. Mam zamiar pracować tyle ile bede potrafiła :-)

f2w39n73te1rwg8n.png

reklama
Do góry