Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A u mnie już 2 tygodnie @ się spóźnia [emoji23][emoji23][emoji23]
Jeszcze Nie, bo ciąża 6 dni młodsza wg usg... Ale liczę że we wtorek już będzie pięknie pikać [emoji173][emoji173][emoji173]Widziałaś już serduszko? :>
Jeszcze Nie, bo ciąża 6 dni młodsza wg usg... Ale liczę że we wtorek już będzie pięknie pikać [emoji173][emoji173][emoji173]
A który wtedy będziesz miała tydzień wg @?Ja mam wizytę 13.03., też liczę że już będzie serduszko <3
A który wtedy będziesz miała tydzień wg @?
U mnie na ostatnim usg był 6t1d wg @ Ale wg usg był 5t2d i na serduszko było za wcześnie... Nie martwi mnie to bo niedługo znów będę mogła podejrzeć Fasolkę [emoji7]13.03. powinno być: 6t5d
U mnie na ostatnim usg był 6t1d wg @ Ale wg usg był 5t2d i na serduszko było za wcześnie... Nie martwi mnie to bo niedługo znów będę mogła podejrzeć Fasolkę [emoji7]
Napewno [emoji173] U mnie był pęcherzyk, piękne ciałko żółte i mini fasolka [emoji7] Najbardziej cieszyłam się że tym razem pęcherzyk nie jest pusty [emoji5]Gin kazała mi przyjśc za 2 tygodnie od poprzedniej wizyty. Mam nadzieję, że chociaż dobrze zagnieżdżony zarodek zobaczę...