reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

@gabrika Dzieki! Pocieszylas mnie z tymi bolami :) na szczescie pojawiaja sie sporadycznie.

haha dobrze, ze w lecie jeszcze nie bedziemy wielkimi kulkami :) 5-6 miesiac to brzuszek dopiero zaczyna sie pokazywac, chociaz zalezy u kogo.

u mnie ostatni dzien @ jutro :O

reklama
A u mnie już 2 tygodnie @ się spóźnia [emoji23][emoji23][emoji23]

w57v3e3kfucyl84a.png

Widziałaś już serduszko? :>

U mnie na ostatnim usg był 6t1d wg @ Ale wg usg był 5t2d i na serduszko było za wcześnie... Nie martwi mnie to bo niedługo znów będę mogła podejrzeć Fasolkę [emoji7]

w57v3e3kfucyl84a.png

Gin kazała mi przyjśc za 2 tygodnie od poprzedniej wizyty. Mam nadzieję, że chociaż dobrze zagnieżdżony zarodek zobaczę...

reklama
Gin kazała mi przyjśc za 2 tygodnie od poprzedniej wizyty. Mam nadzieję, że chociaż dobrze zagnieżdżony zarodek zobaczę...
Napewno [emoji173] U mnie był pęcherzyk, piękne ciałko żółte i mini fasolka [emoji7] Najbardziej cieszyłam się że tym razem pęcherzyk nie jest pusty [emoji5]

w57v3e3kfucyl84a.png

Do góry