reklama
karolyn1987
Fanka BB :)
Mój pieknie podnosi głowę. Od początku był bardzo silny
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
SophieAnne25
U nas z tym podnoszeniem głowy tak sobie. Niby podnosi ale na krótko i przestał ją przekładać z boku na bok leżąc na brzuszku.
Napisane na LG-M320 w aplikacji Forum BabyBoom
Klementinka
a u nas raczki jej tak zawsze uciekaja jak lezy na brzuszku. na poczatku podkladam jej pod klatke a one ida na boki i wtedy nie ma jak podnosic glowki. ale trzyma ja juz stabilnie.
tez chetnie przenioslabym sie na prywatny ze wzgledu na zdjecia.
tez chetnie przenioslabym sie na prywatny ze wzgledu na zdjecia.
SophieAnne25
Ja też chętnie przeniosłabym się na jakiś priv. Chętnie bym Wam pokazała moje maluchy ale właśnie boję się kto tu może zaglądać.
karolyn1987
Wysłałam wam pw
Karolyn musisz napisać jak to działa, bo jestem mało uzdolniona informatycznie
Anastasia tez pięknie głowę podnosi, jak to powiedziała neurolog „podnosi głowę w sposób dojrzały” cokolwiek to oznacza, chyba ze dźwiga cała klatkę na przedramionach nie tylko głowę, ale to moje przypuszczenia. Ostatnio lubi leżeć na brzuchu, chyba lepiej widzi świat i dlatego, bo wcześniej 30 sekund max.
Dzisiaj mój dzidź wstał o 3.30 i przegadał do 6, po czym wstał mój starszy syn i po spaniu.
Sophie ten debridat pomógł Twojej córce? Jutro idę do pediatry to bym poprosiła ją o receptę jeśli dobrze działa.
Anastasia tez pięknie głowę podnosi, jak to powiedziała neurolog „podnosi głowę w sposób dojrzały” cokolwiek to oznacza, chyba ze dźwiga cała klatkę na przedramionach nie tylko głowę, ale to moje przypuszczenia. Ostatnio lubi leżeć na brzuchu, chyba lepiej widzi świat i dlatego, bo wcześniej 30 sekund max.
Dzisiaj mój dzidź wstał o 3.30 i przegadał do 6, po czym wstał mój starszy syn i po spaniu.
Sophie ten debridat pomógł Twojej córce? Jutro idę do pediatry to bym poprosiła ją o receptę jeśli dobrze działa.
reklama
SophieAnne25
Pamiętam że dobrze działał. Moja kuzynka też podawała synkowi. To jest generalnie na unormowanie pracy układu pokarmowego.
A ja zaczęłam krwawić po limeticu i teraz się zastanawiam czy odstawić te tabletki w cholerę czy jednak brać. Czytałam że wiele kobiet ma po nim takie objawy. Jeżeli ich działanie ma polegać na nieustannej miesiączce to chyba podziękuję.
A ja zaczęłam krwawić po limeticu i teraz się zastanawiam czy odstawić te tabletki w cholerę czy jednak brać. Czytałam że wiele kobiet ma po nim takie objawy. Jeżeli ich działanie ma polegać na nieustannej miesiączce to chyba podziękuję.