położna nam mówiła na szkole rodzenia, że to bardzo ważne badanie jest, i tak jak piszecie jednorazowa dawka przy porodzie zabezpiecza dzieciątko, inaczej dziecko musiałoby po porodzie brać niepotrzebnie antybiotyk
flamandka tak oliwką, kupiłam z Hipp oliwka pielęgnacyjna sensitive z naturalnych olejków, zawiera olejek migdałowy, w sumie to tylko olejek migdałowy by wystarczył, ale w Rossmannie nie mieli, pasuje mi, nie mam żadnego swędzenia; teraz mieliśmy kilka dni przerwy, więc wczoraj miałam ból jak 150%
mój M się dziwił, że muszę wytrzymać, przecież będę rodzić dziecko
temat z facetami to rzeka, pewnie nie raz będziemy do nich wracać
karolyn super wieści i masz czas na forum, więc musi być spoko po drugiej stronie/ przejściu ze stanu w stan
u nas dziewczyny aż skręca za zwierzętami, nie ma dnia, żeby nie truły o piesku czy kotku, ale u nas jest ciasno, nas dużo, nie miałabym cierpliwości do kolejnego członka rodziny w postaci zwierzęcia, za to mamy żółwia, który notorycznie zwiewa, ludzie nam go obcy przynoszą i tak że uczciwi
jest już tak duży jak tacka na torta ma ok 45 lat
ja jutro mam ostatnią wizytę
dźuls jak to cały różaniec z Tobą odmawiają, ja teraz odmawiam Nowennę Pompejańską, już część dziękczynną do 11 listopada, imienin mojego M, nie miałabym cierpliwości z dziećmi różańca odmawiać
tak morsowanie uodparnia, jestem sama przykładem, od wielu lat chorowałam na ciągłe zapalenie pęcherza moczowego i już nerka mnie bolała zawsze prawa, po 3 miesiącach treningów, jak ręką odjąć
syn średni też z nami morsował, najmłodsza prosi, żeby ją w niedzielę zabrać
odbijesz sobie po porodzie
podobno nie jest dobrze przenosić, bo często okazuje się, że dziecko pływa już w zielonych wodach, na razie nie myśle, jeszcze mam półtora tyg.