Paulinaa25
Fanka BB :)
cześć dziewczynki :* ojoj, widzę że robi się "gorąco"! już niedaługo zaczniemy się pewnie rozpakowywac jedna po drugiej. Ja póki co to dopiero się pakuję...tzn torbę do szpitala na dzisiaj miałam tyyyyyle planów, ale coś od rana mi słabawo i niedobrze :/ także wszystko zajmuje mi więcej czasu. Udało mi się zrobić pranie, posprzątac mieszkanie. Zaraz wyjdę chyba z synkiem na krótki spacerek, bo aż grzech nie korzystać z tak pieknej pogody!
Wczoraj rozmawialiśmy z mężem do nocy i mamy problem z drugim imieniem...ledwo pierwsze wybraliśmy to teraz znowu jesteśmy w kropce. Jakoś cięzko nam podjąć decyzję. Pierwszy synek ma drugie imię po moim tatusiu, dlatego chyba pasowałoby dac teraz po drugim dziadziu, ale ...nie lubimy tego imienia Z drugiej strony nie chcemy sprawiać nikomu przykrości
Wczoraj rozmawialiśmy z mężem do nocy i mamy problem z drugim imieniem...ledwo pierwsze wybraliśmy to teraz znowu jesteśmy w kropce. Jakoś cięzko nam podjąć decyzję. Pierwszy synek ma drugie imię po moim tatusiu, dlatego chyba pasowałoby dac teraz po drugim dziadziu, ale ...nie lubimy tego imienia Z drugiej strony nie chcemy sprawiać nikomu przykrości