reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

Dżuls ja też z Krakowa. Byłam w laboratorium całodobowym i nie chcieli mi pobrać krwi na te kwasy bo jest niedziela więc pojechałam na IP do Rydygiera.I tu mnie zostawili. Jutro badanie kwasów żółciowych

Napisane na LG-H850 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Cześć Dżuls89 ;) ja także z Krakowa. Oj, zazdroszczę takiej gromadki :) Pewnie roboty i nerwów przy niej co nie miara, ale też ile radości i szczęścia! Mam nadzieję, że ja także doczekam się kiedyś chociaz tego trzeciego szkraba :)

U mnie dziś stuknął równo 37 tydzień. Mam nadzieję, że do 40. będzie już po wszystkim :) Skurcze bez zmian - ani słabsze ani silniejsze. Jestem trochę senna i zmęczona, ale w sumie to ciagle jesteśmy na pełnych obrotach więc nie ma się co dziwić. Ogólnie wszystko gra :) Torba spakowana w połowie- tzn dla maluszka. Moje rzeczy jeszcze "się kompletują" :)

karolyn1987 - trzymam mocno kciuki, aby wszystko było dobrze!

Witam dziewczyny na listopad! Lepiej późno niż wcale, a że podczytuję Was od pewnego czasu, to wypadałoby sie przedstawić i dołączyć;) To moja 4 ciąża, w domu już trzy szkraby, termin na 24 listopada 34t2d. Leze juz od dłuższego czasu, szyjka skurcze i te sprawy... Ale teraz jestem juz po sterydach na płucka i wyciągam ile sie jeszcze da, z pewnością nie przenoszę ale do tego chociaż 37tc byloby suuuuper. Jestem z Krakowa. Takze witam sie i liczę na przyjecie;D
Witam Cie serdecznie odpoczynek duzo

Jak tam dziewczyny? Na szczęście mieszkam blisko Rydygiera więc mąż podszedl z małym pod szpital ze mogłam go zobaczyć :) jutro wynik tych kwasów. Boję się ze to się może cesarska zakończyć :/

Napisane na LG-H850 w aplikacji Forum BabyBoom

Karolyn będzie dobrze. Cc nie takie straszne jak opowiadają. Co u nas. W piątek wyeksmitowalismy dzieci do dziadków, wrócą za godzine i strasznie pusto mi w domu. Chodzi za mną piernik i myśle, czy się za niego nie wezmę (do wyboru mam prasowanie), ale z drugiej strony lepiej coś zjeść mniej kalorycznego, chociaż ochotę mam straszną na ciepłe ciasto z mlekiem.

A co będę sobie żałować

Załączniki

• IMG_2466.JPG
    IMG_2466.JPG
    856,4 KB · Wyświetleń: 86
Ooo to dopiero smakołyk :D a ja tęsknię nawet za samym pieczeniem i ogólnym kucharzeniem. Jeszcze troche i stęsknię sie za prasowaniem.... Ufff co ta skracająca sie szyjka i leżenie robi z człowiekiem :p

reklama
Do góry