reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2017

Dżuls ja też z Krakowa. Byłam w laboratorium całodobowym i nie chcieli mi pobrać krwi na te kwasy bo jest niedziela więc pojechałam na IP do Rydygiera.I tu mnie zostawili. Jutro badanie kwasów żółciowych

Napisane na LG-H850 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Cześć Dżuls89 ;) ja także z Krakowa. Oj, zazdroszczę takiej gromadki :) Pewnie roboty i nerwów przy niej co nie miara, ale też ile radości i szczęścia! Mam nadzieję, że ja także doczekam się kiedyś chociaz tego trzeciego szkraba :)

U mnie dziś stuknął równo 37 tydzień. Mam nadzieję, że do 40. będzie już po wszystkim :) Skurcze bez zmian - ani słabsze ani silniejsze. Jestem trochę senna i zmęczona, ale w sumie to ciagle jesteśmy na pełnych obrotach więc nie ma się co dziwić. Ogólnie wszystko gra :) Torba spakowana w połowie- tzn dla maluszka. Moje rzeczy jeszcze "się kompletują" :)

karolyn1987 - trzymam mocno kciuki, aby wszystko było dobrze!

Witam dziewczyny na listopad! Lepiej późno niż wcale, a że podczytuję Was od pewnego czasu, to wypadałoby sie przedstawić i dołączyć;) To moja 4 ciąża, w domu już trzy szkraby, termin na 24 listopada 34t2d. Leze juz od dłuższego czasu, szyjka skurcze i te sprawy... Ale teraz jestem juz po sterydach na płucka i wyciągam ile sie jeszcze da, z pewnością nie przenoszę ale do tego chociaż 37tc byloby suuuuper. Jestem z Krakowa. Takze witam sie i liczę na przyjecie;D
Witam Cie serdecznie odpoczynek duzo

Jak tam dziewczyny? Na szczęście mieszkam blisko Rydygiera więc mąż podszedl z małym pod szpital ze mogłam go zobaczyć :) jutro wynik tych kwasów. Boję się ze to się może cesarska zakończyć :/

Napisane na LG-H850 w aplikacji Forum BabyBoom

Karolyn będzie dobrze. Cc nie takie straszne jak opowiadają. Co u nas. W piątek wyeksmitowalismy dzieci do dziadków, wrócą za godzine i strasznie pusto mi w domu. Chodzi za mną piernik i myśle, czy się za niego nie wezmę (do wyboru mam prasowanie), ale z drugiej strony lepiej coś zjeść mniej kalorycznego, chociaż ochotę mam straszną na ciepłe ciasto z mlekiem.

A co będę sobie żałować

Załączniki

• IMG_2466.JPG
    IMG_2466.JPG
    856,4 KB · Wyświetleń: 90
Ooo to dopiero smakołyk :D a ja tęsknię nawet za samym pieczeniem i ogólnym kucharzeniem. Jeszcze troche i stęsknię sie za prasowaniem.... Ufff co ta skracająca sie szyjka i leżenie robi z człowiekiem :p

reklama
Do góry