Paulinaa25
Fanka BB :)
Hej Dziewczyny.
Mam za sobą tak intensywny tydzień że nawet nie miałam czasu napisać. Biegam, załatwiam. Tak się zbiegałam przez ostatnie 2 dni że wczoraj padłam po 22 i pierwszy raz od tygodni obudziłam się dopiero przed 6 rano zamiast wstawać co godzinę.
W środę pojechałam na imprezkę w pracy z okazji dnia nauczyciela. Objadłyśmy się jak szalone. Pośmiałyśmy się. Było całkiem miło. Wczoraj z kolei odbierałam z córcią nagrodę za czytelnictwo w naszej bibliotece i też kawusia, ciasteczko itp. Teraz siedzę i czekam na pobranie krwi bo we wtorek wizyta u lekarza.
A co tam u Was? Zaraz wezmę się za czytanie co tam pisałyście
Napisane na LG-M320 w aplikacji Forum BabyBoom
Gratuluję nagrody
Ja tam ciacho wcinam codziennie Jakoś trzeba umilać sobie ten czas. Na szczęście - po kilku słabszych dniach - znowu czuję się rześka i pełna sił. Zaraz zbieramy się na mini sesję zdjęciową z naszym starszym synkiem Wieczorkiem umówiliśmy się ze znajomymi, także dzień szybko zleci. Na sobotę też mamy zaplanowane kilka rzeczy. Ani się obejrzę, a będzie niedziela i 37 tc
Tak poza tym to w dalszym ciągu nie pojawiła mi się linia na brzuchu. Ciekawe czy jeszcze się ukaże
Miłego dnia kochane :*