lepiej się nie przeforsowywać, bo ja też czułam się pewnie dopóki nie poszalałam 1 - na basenie 2 - z M
a bóle mega dostałam też jakiś czas temu, bo energia mnie rozpierała, od rana wyjeżdżałam coś załatwić, obiad, ciasta, spotkania towarzyskie, aż poległam, ale po godzinie i spazmolinie mi przeszło, ale od tamtego momentu mam coraz częstsze bóle przepowiadające, a ostatnio to codziennie, na wieczór
ja wzięłam też kiedyś przez pomyłkę za dużo magnezu, i ginka mi powiedziała, że magnezu nie da się przedawkować
jutro idę na badania, mocz i ostatnie pobranie krwi, pewnie w szpitalu będą pobierać
myśl o cesarce też mnie drętwieje, ale zostawiam wszystko w rękach Boga, wtedy czuję spokój, mój kochany Wituś chce mamę oszczędzić od bólu
jutro tez mam szkołę rodzenia i mamy mieć poczęstunek, będzie miło, ale zależy mi na kursie wiązania chusty (miała być w zeszłym tygodniu, ale dziewczyna nie miała czasu)
no, pomału przychodzi mi wszystko z tego allegro, jak na razie jestem zadowolona
ja pościeli nie kupuję, na początek to i tak dziecko w rożku śpi, w moim przypadku będzie spało w otulaczu i śpiworku, kołyska stoi, będzie miał przytulnie
a wiecie, że ta położna oddziałowa, do której chodzę do szkoły jest sama i nie ma dzieci, dla mnie to szok, bo bardzo ładna kobieta, taka szczęśliwa, wygląda na taką co nic jej nie brakuje