karolyn1987
Fanka BB :)
jak zwykle
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak naprawdę to nie wiem o co w tym chodzi....???Cześć dziewczyny! Czy myślicie o pieluchowaniu wielorazowo od noworodka?
Moze chodzi o to czy zamierzamy stosowac pieluchy wielorazoweTak naprawdę to nie wiem o co w tym chodzi....???
Ja planuje tak jak przy pierwszym synku, normalne pieluchy DADA z biedronki. Później pieluchomajtki
Cześć. Ale miałam tydzień
Z poniedziałku na wtorek zlapaly mnie wymioty, do 3 w nocy nie wiedziałam jak się nazywam. Mojego M też męczyło i tak się cieszyłam, że synek nie złapał tego czegoś. Do środy. Wieczorem niestety zaczął wymiotowac i tez do 2 w nocy się męczył juz jest dobrze, ale tydzień niestety nie należał do przyjemnych.
Poza tym czuje się juz dobrze
Synek w brzuszku jest bardzo energiczny
Najbliższe USG mam 5 września i tak szczerze to już nie mogę się doczekać
Strasznie szybko czas mi leci. Jeszcze 2 tygodnie i planuje juz odpocząć od pracy. A Wy już na zwolnieniu ?