reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

reklama
ja wpadłam w wir sprzątania. Pakuję rzeczy po starszym synku + robię dokładne porządki w garderobie, bo przecież w 90% rzeczy i tak się nie mieszczę :p :) wczoraj wieczorem źle się czułam. Chyba przesadziłam z chodzeniem :/

Cześć. Ale miałam tydzień :baffled:
Z poniedziałku na wtorek zlapaly mnie wymioty, do 3 w nocy nie wiedziałam jak się nazywam. Mojego M też męczyło i tak się cieszyłam, że synek nie złapał tego czegoś. Do środy. Wieczorem niestety zaczął wymiotowac i tez do 2 w nocy się męczył :unsure: juz jest dobrze, ale tydzień niestety nie należał do przyjemnych.
Poza tym czuje się juz dobrze ;)
Synek w brzuszku jest bardzo energiczny :-D
Najbliższe USG mam 5 września i tak szczerze to już nie mogę się doczekać :tak:

Strasznie szybko czas mi leci. Jeszcze 2 tygodnie i planuje juz odpocząć od pracy. A Wy już na zwolnieniu ?

Ja planuje tak jak przy pierwszym synku, normalne pieluchy DADA z biedronki. Później pieluchomajtki :tak:

A jak Twoje doświadczenia z pieluchami DADA. U synka praktycznie używamy wyłącznie Dady. Sporadycznie zdarzyło się coś innego, głównie na wyjazdach (na żadne nie miał uczulenia, ale najbardziej pasowały nam biedronkowe). Tak czy siak ostatnio zakupiliśmy dwa pudła Dady Premium (fioletowe)i uważam, że są okropne. Przemakają, rozrywają się! :O Przez dwa lata wszystko było w porządku, a tu nagle szok. Może jakaś partia felerna?

Cześć. Ale miałam tydzień :baffled:
Z poniedziałku na wtorek zlapaly mnie wymioty, do 3 w nocy nie wiedziałam jak się nazywam. Mojego M też męczyło i tak się cieszyłam, że synek nie złapał tego czegoś. Do środy. Wieczorem niestety zaczął wymiotowac i tez do 2 w nocy się męczył :unsure: juz jest dobrze, ale tydzień niestety nie należał do przyjemnych.
Poza tym czuje się juz dobrze ;)
Synek w brzuszku jest bardzo energiczny :-D
Najbliższe USG mam 5 września i tak szczerze to już nie mogę się doczekać :tak:

Strasznie szybko czas mi leci. Jeszcze 2 tygodnie i planuje juz odpocząć od pracy. A Wy już na zwolnieniu ?

uuu...współczuję. Dobrze, że najgorsze za Wami. Ja kolejne USG mam bodajże 22.08 i już odliczam dni :)
Ja cały czas siedzę z synkiem w domu, także tak - na zwolnieniu :p :p

reklama
Ja używałam dady przy córce i moim zdaniem niestety im większy rozmiar tym są gorsze. Te małe były super a potem tak jak mówisz przemakanie, rozrywanie i jakieś sztywne są i dziwne. Kuzynka używała przy synku i teraz mówi że tak samo zmienia bo to większe dady są do niczego.

Napisane na LG-M320 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry