reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

Ja szykuję się do gina i szukając starej karty ciąży natknęłam się na pudełko pamiątek synka :) Wzruszyłam się :)

@Bezkonserwantow piękny pęcherzyk!
@gosjulka85 właśnie w pierwszej ciąży brano u mnie pod uwagę tylko termin z USG, bo ja nie dość, że mam krótkie cykle, to owulację miałam między 9-10 dniem :) i tylko tego terminu pilnowano.

Teraz mam inną sytuację, bo cykl był dziwny i owulację miałam w 16 dc, jak na mnie bardzo, bardzo późno :p

Trzymamkciuki za wizytę; )

reklama
Ją w pierwszej ciąży też miałam ból piersi promieniujący aż do pach. A w życiu mnie piersi nie bolały. A kiedy miałam ostatnia miesiączkę?

No i witaj[emoji258]

0mlp3eea9ecaa9e9.png
Ostatnia @ 12 lutego

Juz.nie mogę sie.doczekac wizyty,zeby fasolke zobaczyc [emoji256]

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Też mam takie pudełko [emoji7] Wszystkiego tam jest co związane z dzidziusiem!!
Pierwsze ubranko założone po narodzinach , świeczki z pierwszego i kolejnego tortu pamiątki chrztu obrączka z z rączki po narodzinach piękne wspomnienia [emoji7]

0mlp3eea9ecaa9e9.png

Przecudny pomysł z pudeleczkiem [emoji7][emoji7][emoji7]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja narazie nie odczuwam żadnych dolegliwości nawet jeszcze cycki mnie nie bolą ale jem mniej niż zawsze .Mam pytanko dziewczyny czy wam ginekolog kazał zażywać tylko kwas foliowy czy zestaw witamin również ? I co powiedział wam żeby unikać z jedzenia ja nie mogłam wogóle nic wyrwać od mojej ginekolog Jakie rybki mozna jeść ?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry