reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

reklama
Hej, powiem wam że strasznie denerwuje mnie fakt, że jak już ktoś wie to ciągle mnie pyta - a gdzie brzuch...? Normalnie oszaleć można

3jgx3e3kujgypqk1.png
Mi tylko tłuszczyk wypchnelo na początku i od miesiąca stoi w miejscu więc nie stresuj sie. Zdarzy urosnac aż będziesz zdziwiona że tak nagle wyskoczy ;)

3jgx3e3k9n678rt6.png

*Kaska_96 to dobrze, że wszystko wporzadku, teraz odpoczywaj.

*Anusiak1507 powodzenia na wizycie

*Marika92, nie przejmuj się, co do brzucha u każdej kobiety wygląda to inaczej, u jednyh wcześniej widać u innych dopiero w później ciąży coś zaczyna się pokazywać, to zależy też od budowy kobiety i ile przybierze na wadze.

*Majeczka 85 powodzenia na wizycie

*Katia dobrze, że wychodzisz.

Hej, powiem wam że strasznie denerwuje mnie fakt, że jak już ktoś wie to ciągle mnie pyta - a gdzie brzuch...? Normalnie oszaleć można

3jgx3e3kujgypqk1.png
Znam to , plus wiele innych denerwujacych pytan... a pod koniec ciazy po 10 razy dziennie bedziecie slyszec "A Ty jeszcze nie urodzilas?" Jak druga ciaze przenosilam 2tyg to bylam juz wsciekla I nawet nie odbieralam telefonow I nie odpisywalam na smsy... :)

:DCześć dziewczyny! Na szczęście dziś mam o niebo oepwzy humor niż wczoraj :) hormony szaleją-nie ma co!
@Katia89 super że już dzisiaj będziesz w domku! Gratulacje dla wszystkich wizytujących!
@marika ach...ludzie to tak mają...jak mały brzuch to pytają gdzie on jest,jak duży to czasem usłyszeć można- aleeee juuuż duży-może to bliźniaki?

Ja kilka dni temu będąc z mężem w c.handl.na zakręcie alejki poczułam się jak ALIEN:baffled: jakaś nieznajoma z wózkiem dziecięcym wybałuszyła na mnie gały i gapi się dość długo...pytam męża czy jestem czysta na twarzy bo przed chwilą jedliśmy lody więc może źle się wytarłam...a on na to luzacko odpowiada: nie kochanie, ty po prostu jesteś w ciąży.....:biggrin2:
@LayDeeK co do tego grzybka tybet.jaki to ma smak??

Kaska a jak juz urosnie to znowu slyszysz " o jaki duzy juz, bedzie duze dziecko"

Monika ma racje w pierwszej ciazy pozniej widac brzuch, bo jeszcze miesnie I sciegna dobrze trzymaja ;)

Hej :)
Widzę, że większość z Was to ranne ptaszki.. podziwiam.
@Marika92 moja koleżanka miała podobnie, tylko w 6 miesiącu w ogóle brzucha nie miała. Wiem że to denerwujące.

@89Katia cieszę się ze wychodzisz. W domu najlepiej:)

@Kaska_96 gratuluje :)

Co do bólów brzucha w ciąży... pewien stary i dobry lekarz kiedyś powiedział ze w pierwszej ciąży brzuch boli prawie cały czas. Bo nasze macice muszą się przygotować do nowej sytuacji. U mnie się to sprawdza ale z innego powodu. Oprócz dzidzi mam też mięśniaka, który teraz szaleje i rośnie jak na drożdżach.
życze miłego dnia;)

reklama
Do góry