Monika8.11
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi tylko tłuszczyk wypchnelo na początku i od miesiąca stoi w miejscu więc nie stresuj sie. Zdarzy urosnac aż będziesz zdziwiona że tak nagle wyskoczyHej, powiem wam że strasznie denerwuje mnie fakt, że jak już ktoś wie to ciągle mnie pyta - a gdzie brzuch...? Normalnie oszaleć można
Znam to , plus wiele innych denerwujacych pytan... a pod koniec ciazy po 10 razy dziennie bedziecie slyszec "A Ty jeszcze nie urodzilas?" Jak druga ciaze przenosilam 2tyg to bylam juz wsciekla I nawet nie odbieralam telefonow I nie odpisywalam na smsy...Hej, powiem wam że strasznie denerwuje mnie fakt, że jak już ktoś wie to ciągle mnie pyta - a gdzie brzuch...? Normalnie oszaleć można
GratulacjeWrociłam z wizyty i wszystko w porządku uffff
Będzie chłopiec