A jak mialyscie mierzona szyjke? Jakoś usg? Czy jak?
wpierw ginekologiczne badała i sprawdzała czy się nie skraca, a mierzyła usg dopochwowo.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A jak mialyscie mierzona szyjke? Jakoś usg? Czy jak?
Myślę że jak by był szkodliwy to by nie był dopuszczony do sprzedaży.5 miesiąc! To brzmi dumnie [emoji7] gratulacje!
Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017
kobieto, oni sa zeby pomagac jedź szybciutko, lepiej zbadać bedziesz spokojniejszaDziewczyny zastanawiam sie czy nie jechać na izbę przyjęć. Od wczoraj czuje niesamowity ból w okolicy krzyżowej i mam ciągły skurcz macicy. W nocy był tak silny, tak mi uścisnął pęcherz, że aż nie mogłam sie wysikac. Do tego czuję się niedobrze i boli mnie podbrzusze. Nie jakoś mocno, gorszy jest ten dyskomfort związany ze skurczem. Jechać czy przesadzam?
Dziewczyny zastanawiam sie czy nie jechać na izbę przyjęć. Od wczoraj czuje niesamowity ból w okolicy krzyżowej i mam ciągły skurcz macicy. W nocy był tak silny, tak mi uścisnął pęcherz, że aż nie mogłam sie wysikac. Do tego czuję się niedobrze i boli mnie podbrzusze. Nie jakoś mocno, gorszy jest ten dyskomfort związany ze skurczem. Jechać czy przesadzam?
Ja bym jechała, to nie żarty.Dziewczyny zastanawiam sie czy nie jechać na izbę przyjęć. Od wczoraj czuje niesamowity ból w okolicy krzyżowej i mam ciągły skurcz macicy. W nocy był tak silny, tak mi uścisnął pęcherz, że aż nie mogłam sie wysikac. Do tego czuję się niedobrze i boli mnie podbrzusze. Nie jakoś mocno, gorszy jest ten dyskomfort związany ze skurczem. Jechać czy przesadzam?
Ja bym jechala na twoim miejscuDziewczyny zastanawiam sie czy nie jechać na izbę przyjęć. Od wczoraj czuje niesamowity ból w okolicy krzyżowej i mam ciągły skurcz macicy. W nocy był tak silny, tak mi uścisnął pęcherz, że aż nie mogłam sie wysikac. Do tego czuję się niedobrze i boli mnie podbrzusze. Nie jakoś mocno, gorszy jest ten dyskomfort związany ze skurczem. Jechać czy przesadzam?
Weź sobie ze 2 nospyDziewczyny zastanawiam sie czy nie jechać na izbę przyjęć. Od wczoraj czuje niesamowity ból w okolicy krzyżowej i mam ciągły skurcz macicy. W nocy był tak silny, tak mi uścisnął pęcherz, że aż nie mogłam sie wysikac. Do tego czuję się niedobrze i boli mnie podbrzusze. Nie jakoś mocno, gorszy jest ten dyskomfort związany ze skurczem. Jechać czy przesadzam?