Karolka2106
Fanka BB :)
Cudownie A teraz byłaś u jakiegoś innego lekarza prywatnie? Coś mówił? Maluszek ruchliwy? Przepraszam ze ta lawinę pytań.Serduszko bije, silne.. Prawdopodobnie będzie dziewczyna byle zdrowaa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cudownie A teraz byłaś u jakiegoś innego lekarza prywatnie? Coś mówił? Maluszek ruchliwy? Przepraszam ze ta lawinę pytań.Serduszko bije, silne.. Prawdopodobnie będzie dziewczyna byle zdrowaa
Nie nakręcaj się. Ja miałam tak 2 dni temu że maga mnie bolala w jednym boku już myślałam że to może wyrostek. Wzięłam nospe i dużo odpoczywalam na drugi dzień lekko mnie pobolewalo a już wieczorem nie było śladu po bólu.Kurde moze panikuje ale boli dziwnie... sama jestem sobie winna w sobote przenosilam drewniane meble ogrodowe sama i moze sie poobrywalam
Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Gratuluję córeczki Na pewno będzie silną i piękną dziewczynką.Serduszko bije, silne.. Prawdopodobnie będzie dziewczyna byle zdrowaa
Super.Serduszko bije, silne.. Prawdopodobnie będzie dziewczyna byle zdrowaa
Będzie dobrze, nie może być inaczej.U tego co zawsze.. Ja chodzę prywatnie ciągle
Nie szkoda mi pieniędzy.. Więc udało mi się dostać dziś do mojego, mówił że siedzi po,, turecku,, i na 90% dziewczynka ale potwierdzenie będzie po wynikach, w każdym razie ciut mi lepiej
Serduszko bije, silne.. Prawdopodobnie będzie dziewczyna byle zdrowaa