reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2017

Serduszko bije, silne.. Prawdopodobnie będzie dziewczyna :) byle zdrowaa

3jgx3e3kabw7uupr.png
Cudownie :) A teraz byłaś u jakiegoś innego lekarza prywatnie? Coś mówił? Maluszek ruchliwy? Przepraszam ze ta lawinę pytań. :p

reklama
Kurde moze panikuje ale boli dziwnie... sama jestem sobie winna w sobote przenosilam drewniane meble ogrodowe sama i moze sie poobrywalam

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie nakręcaj się. Ja miałam tak 2 dni temu że maga mnie bolala w jednym boku już myślałam że to może wyrostek. Wzięłam nospe i dużo odpoczywalam na drugi dzień lekko mnie pobolewalo a już wieczorem nie było śladu po bólu.
Ja sobie tłumacze że przez 12- 14 tygodni maleństwo roslo około 10 cm a teraz te 5 czy 10 cm może urosnac w ciągu 4 tygodni więc musi sobie znaleźć miejsca. I stąd te bóle macicy czy pęcherza.

3jgx3e3k9n678rt6.png

Marika super ze sie uspokoilas;-) gratuluje dziewczynki:-)
Ja jeszcze na szpilkach siedze do jutra, z kazda wizyta mam stresa,

U tego co zawsze.. Ja chodzę prywatnie ciągle

Nie szkoda mi pieniędzy.. Więc udało mi się dostać dziś do mojego, mówił że siedzi po,, turecku,, i na 90% dziewczynka ale potwierdzenie będzie po wynikach, w każdym razie ciut mi lepiej

3jgx3e3kabw7uupr.png
Będzie dobrze, nie może być inaczej.
Bedzie mała i silna księżniczka :)

Dziewczyny a co wiecie o lozysku położonym nisko. Po badaniach genetycznych mam tak wpisane w wynikach. Łożysko na przedniej scianie, nisko. Gin dopiero w piątek

xnw40tc7sy506vxn.png

reklama
Serduszko bije, silne.. Prawdopodobnie będzie dziewczyna :) byle zdrowaa

3jgx3e3kabw7uupr.png

CUDOWNIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Gratuluję córeczki <3

Właśnie sobie uzupełniłam kalendarz w telefonie i wychodzi na to, że mam cały czerwiec zapełniony wizytami u lekarzy i w laboratorium :p jak nie zwykłą wizyta do gina, to endokrynolog, to połówkowe u dwóch lekarzy, to usg tarczycy :p do tego badania morfologia, mocz, a później tsh.

Nudzić się nie będę w tym miesiącu :p

Do góry