reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2017

Karolka ja w ciazy nie moglam pracowac na siedzaco I nie moglam ruszac rekami, bo czulam rozrywajacy bol, bol byl okropny, teraz sie boje, ze bedzie podobnie, wiec pewnie wczesniej zrezygnuje z pracy. Niestety rezygnujac z pracy pozbawiam sie calkowicie dochodu, bo na samo zatrudnieniu nie przysluguja.mi zadne zasilki :/ Dlatego chce probowac pracowac jak najdluzej
Tylko żebyś się nie przeforsowala... A skąd jesteś?

reklama
Dziewczyny jak wczesniej mnie pobolewal brzuch to tak ciagnal po bokach jak jajniki a teraz mnie nie ciagnie tyklko dziwnie boli na srodku pod brzuchem ...mialyscie tak?

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny jak wczesniej mnie pobolewal brzuch to tak ciagnal po bokach jak jajniki a teraz mnie nie ciagnie tyklko dziwnie boli na srodku pod brzuchem ...mialyscie tak?

Teraz ciągle będzie coś bolało i ciągnęło :p
Wczoraj jak długo stałam w kuchni to czułam w podbrzuszu taką szpilę. Położyłam się i przeszło.

Wiecie co, weszlam na forum, zeby podzielic sie znowu moimi checiami kupna detektora, patrze a tu dwie zamowily :D
Kurcze, mam wrazenie, ze brzuch mi zmalał znowu! Moglabym teoretycznie isc np jutro do lekarza do szpitala, zeby mi zrobil usg, ale nie chce zeby mnie uznał za panikare, a nie chce tez tyle razy robic tego usg :(

Napisane na F3111 w aplikacji Forum BabyBoom

Teraz ciągle będzie coś bolało i ciągnęło [emoji14]
Wczoraj jak długo stałam w kuchni to czułam w podbrzuszu taką szpilę. Położyłam się i przeszło.
Kurde moze panikuje ale boli dziwnie... sama jestem sobie winna w sobote przenosilam drewniane meble ogrodowe sama i moze sie poobrywalam

Wiecie co, weszlam na forum, zeby podzielic sie znowu moimi checiami kupna detektora, patrze a tu dwie zamowily :D
Kurcze, mam wrazenie, ze brzuch mi zmalał znowu! Moglabym teoretycznie isc np jutro do lekarza do szpitala, zeby mi zrobil usg, ale nie chce zeby mnie uznał za panikare, a nie chce tez tyle razy robic tego usg :(

Napisane na F3111 w aplikacji Forum BabyBoom
u mnie to samo, miałam dzis pojechac bez umawiania sie, a mam wizyte za tydzien juz nie moglam wytrzymać, ale powstrzymalam, juz poczekam :D

Nie przeforsuje sie, bo sama sobie reguluje ilosc zamowien. Nie chce kompletnie zrezygnowac, ale ograniczyc napewno :) poki zdrowie pozwala. W irlandii mieszkam ;)
Aha to słyszałam że tam też nie jest łatwo z ciąża... właśnie to jest nie fajne że samemu nie można zrezygnować bo nie dostanie się świadczeń, u nas jest to samo.

@ewelinanice ja tak miałam ale na szczęście teraz przeszło... boli tylko jak mocniej dotykam. Lekarz powiedział że te wszystkie kłucia i ciagniecia sa normalne bo dziecko rośnie.

Ja ostatnio nie mogę wystac w kolejce do kasy... słabo mi się robi i duszno. Nie sądziłam że tak szybko to nastąpi. Może to też wina tego że mam alergię a wtedy ledwo żyje.

Serduszko bije, silne.. Prawdopodobnie będzie dziewczyna :) byle zdrowaa

3jgx3e3kabw7uupr.png

reklama
Do góry