reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2016

Mamo piatki gratulacje! Daj nam znac jak wyniki i jak sie czujecie.
Ewa kciuki trzymam

Ja czekam wlasnie na ktg. Z rana mialam krwawienie wiec może przy okazji zbadaja mi szyjke. Licze ze chociaz o mm drgnela ;d

Jestem w 40. tygodniu ciąży <3

reklama
Kejti milas krwawienie? Obfite? Trzymam kciuki zeby szyjka sie zgładzila do zera

Mamo4 a teraz mama piątki hihi gratuluje dorodny Synuś, bedzie silny i żadna toxo nie straszna! trzymam kciuki oby był zdrowiutki jak rydz. A ty kochana odpoczywaj.

Mamo5 gratulacje. Mam nadzieję że ten spadek ciśnienia to nic poważnego. Chyba princeska miała coś podobnego w trakcie.

Super że wyniki będą jeszcze dziś. [emoji5]

Ewa oby szybko poszło po oxy .
Kejti zastanawiałam się dziś rano czy w tej szkole Cię nie ruszyło wczoraj [emoji5] trzymam kciuki.

Jestem w trakcie 39 tygodnia.
Z Polą spotkamy się 15 listopada (cc) [emoji480][emoji274][emoji254]

Mamo-(już)-piątki GRATULACJE!!![emoji8][emoji8][emoji8]

Keejti kciuki z szyjke. Może akurat coś ruszy.

Milagros u nas położne sapią na telefon. Będę musiała pisać ukratkiem.

Ja karmiłam Zu na siedząco jakoś do ok.roku albo mniej, a potem tylko na leżąco bo było mi już inaczej niewygodnie. No i plus miałam taki, że potem ona jak nie miała sie gdzie położyć to o cyca nie wołała, dlatego w terenie nie miałam z karmieniem problemu, bo nigdy nie zawołała.

Jestem w 40 tygodniu ciąży[emoji480]tp.8.11[emoji64]

Mamo piątki, gratulacje! Duzy synuś, trzymam kciuki mocno za wyniki.
Znowu spadek ciśnienia, mam nadzieję, że już Ci lepiej? I że Cię za bardzo nie boli... Wracaj szybko do siebie :)

Ewa, kciuki za poród dziś :)

Milagros, właśnie tą contractubex mam, na droższe też mnie nie stać, poza tym szkoda mi kasy, nie mam jakiegoś bzika na punkcie tej blizny. Byłoby miło, jakby była prawie niewidoczna, ale jeśli się nie uda, to trudno, że tak brzydko powiem, to niewysoka cena za dwójkę dzieci, więc przeżyję.
Kilka razy zdarzyło mi się wziąć małą do łożka, żeby zasnęła, a potem ją odkładamy, ale raz mi się z nią przysnęło i jak się ocknęłam, to trochę się przestraszyłam, bo miałam wrażenie, że za blisko leży i nosek ma zatkany, więc jak jestem ledwo żywa, to już jej tak nie biorę, jeśli już, to kładę się na plecach i biorę ją do siebie na brzuch, ale już tylko jak nie jestem jeszcze mocno śpiąca.

Skrzat, poważnie po 3/4 m-cach dopiero? Czytałam, że po 2 tygodniach już można, ostatnio po 3 m-cach już miałam bliznowca :( Hmm, może zaczekam do kontroli u gina i zapytam albo zacznę po 4 tygodniach, muszę poszperać jeszcze w necie.

Priinceseczka, to w zasadzie jem podobnie, oprócz ryżanki, bo nie lubię ;) A mięsa w ogóle nie jesz?
Mi jeszcze kilka kg zostało do wagi sprzed ciąży, ale Ty wcześniej urodziłaś, będę Cię gonić, choć już się trochę łamię i chce mi się słodkiego :D

Gaga, spakowana? Na którą jutro jedziesz?

Mama 4-5 ogromne gratulacje i trzymam kciuki za wyniki:)

Milagros tak jutro mam się wstawić

Milia na 10-11 mam tam byc a pakować się dopiero będę :D Jeszcze byłam dziś na ostatnich zakupach bo chciałam kupić sobie jakąś wode, sok i słodkości ;) i dokupić małemu pampersy 1 także teraz mam wszystko to popołudniu się spakuje ;)

Mamo 4 ogromne gratulacje :* całuje maluszka ...

Milagros u nas dobrze , mały rośnie musze dziś do ośrodka zdrowia umówić go na jutro do pediatry niby na pierwszą wizytę powinna przyjść do domu ale u nas to jest nie możliwe i samemu trzeba się wybrać ...

Ja jem wszystko jak leci kawę pije tez , ciasteczka tez do kawki ;) wiadomo pewne zeczy ograniczam , dziś nawet skusilam się na jedną mandarynke i chodzi za mną cola na początku ciąży piłam litrami później się przejadla a teraz mi się marzy duża szklanka coli z lodem ;) ale to jutro jak zobaczę reakcje na mandarynke

Co do szwów ja miałam po pierworodnym rozpuszczalne i po miesiącu położnej pokazywała ze mnie bolą i ciągną na co ona ze po szwach to już śladu dawno niema i to tylko w głowie miałam hahaha

Milagros pewnie jakbym nie miała konkretnej daty wstawienia się do szpitala i to tyle przed terminem to pewnie już bym dawno była spakowana a tak to zawsze miałam czas ;)

reklama
Milia no tak mi powiedział chirurg onkolog. Nie chce zle doradzać ale powiedział ze jak za wczesnie to blizna jest za świeża i sie rozchodzi :(

Gaga ja tez nadal nie spakowałam torby ;P ale w sumie powinnam bo jak mi wody chlupna to znów będę pakować na ostatnia chwile ;)

Mamo4/5 gratulacje, Mały ładny kawał chłopczyka, to teraz trzymamy kciuki za wyniki &&& [emoji5]

Ivi to chyba słuszna decyzja, jak sie ma męczyć to bez sensu, a tak to bedzie miała mamę i zajęcie przy młodszym rodzeństwie :)

Ja wcinam ostatnie słodkości, a potem dieta niskoindeksowa ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry