reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

reklama
Kuruj się. A jeszcze taka pogoda u nas dzisiaj śnieg z rana

Ja właśnie podjęłam decyzję ze jadę jutro z Julkiem i z siostrą do rodziców na majówkę i wracamy we wtorek, siostra mnie namówiła bo mój i tak codziennie w pracy i siedzę z małym.
O moja największa bolaczka nakrecilam się na zakupy w lidlu bo od 2te ciążowe a mój do pracy na 6 ja tam u rodziców Lidla nie mam i duupa

Kejti ja Idę popatrzeć na te ciuszki ciążowe ale ja nie mam szczęścia do rozmiarów z lidla kupiłam kiedyś sukienkę S to nie wiem czy jakbym miała trojaczki to by w końcu była dobra[emoji14]

Princeseczka kuruj się :*

Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka

Ni ja właśnie ciążowe s kupiłam w tamtej ciąży a teraz i leginsy albo dresy bym chciała i chociaż ze dwie koszulki i chyba m pójdzie o 14po pracy jak wogole jeszcze coś będzie i właśnie nie wiem co z rozmiarem, ostatecznie kupi i taki i taki i część oddam:p

WItam sie i ja w końcu nadrobiłam :)

mama czwórki spokojnie, nie denerwuj się wszystko będzie dobrze :)

Keejti ja jak patrzyłam na ta gazetkę z Lidla od 2 to ciążowa pisało że dopiero od 5 jak dobrze patrzyłam i o ile to ta sama promocja ;)

my wczoraj z moim bylismy w krk po prezent na komunie, bo idziemy 1 a mój jest chrzestnym, zaraz też się zbieram na jakieś zakupy bo nie mam w czym iść a tak mi się nie chce jechać, że szok :/

O Gaga z nieba mi spadlas ;) to super

A co w prezencie? I daj znać co sobie kupiłaś my też mamy niedługo i też się nie mam w co ubrać tz myślę czy coś ciazowego typowo czy dopasowane lepiej;p

kupilismy meble do pokoju, bo on ma jeszcze dwóch braci i rodzice ich już będzie ponad rok jak im zrobili osobno pokoje na poddaszu ale nie mają za bardzo kasy na umeblowanie więc dostanie meble

a co do ubrania może ciążowe jeszcze nie ale na pewno też nie dopasowane bo 15 mamy drugą komunie to żebym znów nie musiała kupować ;)

Witam sie i ja.. wczoraj czasu brak dzis od rana tak samo...

Priinceseczka zdrowka duzo :-*

Mama czworki moze byc wszystko dobrze i tego Ci zycze :-* na szczescie zaraz wizyta ro sie wszystkiego dowiesz.. powodzenia :-*

&&&& za pozostale dzis wizytujace

reklama
Milia będziesz wiedziała na czym stoicie...
Mama czwórki super że plamienia ustały. Trzymam kciuki . Nie martw się toxo jest do wyleczenia jak szybko wykryte
Jostyna witaj :)
Ania_nomi witaj :)
Emalka ja też miałam okropne sny :/
Wczoraj wieczorem brzuch mnie bolał, skończył mi się du i scopolan jak na złość. Dobrze ze dzisiaj już wizyta. Wczoraj zdrzemnelam się z młodym popołudniu i tak nam było blogo a zaraz zabieramy się na długi spacer bo pogoda cudna
Nasze jedzonko z wczoraj ♡♡♡

1461832705-1d1mld.jpeg

Do góry