reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

Keejti ja uważam że w dzisiejszych czasach studia w większości to straszna głupota, więc się nie przejmuj tym, że ich nie masz. A niektóre kierunki to w ogóle kpina. Nazwy z kosmosu wzięte i co po tym robić to ja nie wiem. Mieszkałam z dziewczyną, która robila dwa jednocześnie i większość czasu spała, lub siedziala na necie. Żałuję że nie poszlam w jej slady, byabym zdrowsza, bo moje studia zażarły mi mnostwo nerwow.
Ludzie teraz idą w większości dla papierka lub żeby przedłużyć sobie młodość. Ja mówię studentom, że jak im tu źle, to żeby zastanowili się nad tym, czy na prawdę przez najbliższe parenaście lat chcą w tym siedzieć. Liczy się fach w ręku. Ja żałuję że nie poszłam na jakieś kursy fotografii, stylizacji, czy grafiki komputerowej. A tak na prawdę chciałam tańczyć lub myślałam też o szkole teatralnej, ale rodzice mi moje artystyczne zaciągi wybili z głowy. W sumie na scenie spędziłam 11 lat. Ale skoro "masz łeb do przedmiotów ścisłych" to rodzice chyba poza polibudą to widzieli dla mnie nie wiem... może medycynę, ale nienawidziłam biologii w szkole.

reklama
Witam sie padnieta..

Nie dosc ze wymioty do nocy to jak mlidy pieknie zasnal po 7 tak spal do 1 i zas pobudka, wiercil mi się do 4 wiec nie spalam za wiele.. Na szczęście wstal 8.30.. To się zbierać mogę spokojnie..

Hmm ja w pierwszą planowana ciaze zaszłam mając jeszcze 17 lat, wiek przecież nie ma znaczenia? Cora urodzona jak miałam 20.. A teraz już starawo się czuje haha.

Witam nowa mamę, rozumiem że cora nie wie jeszcze? moja w maju 10 lat kończy.

Sorki dziewczyny że się nie udzielam od wczoraj działamy w tym domu u czasu brak, czuje się bardziej dobrze dziś 3 dzień bez nospy ;-), a nie leżę, uważam na siebie ale nie leżę, gdyby nie to że od czatu do czasu mnie zemdli to zapomniałabym że w ciazy hi, teraz czekam na pobranie krwi.

3 mam kciuki za wszystkie wizyty.

Keejti, jakie z d*py? Ja zaczynałam kosmetologie a później dziennikarstwo, to dopiero życiowe :D a skończyłam na finansach i dzieki temu mam fajną pracę, zresztą mogłam się domyśleć wcześniej, że z matematyką mi po drodze :)

Architektura wnętrz ... :rolleyes2: też mi się marzy!

Żana ja wynajmowałam chwilę, kiedy sprzedałam już mieszkanie i czekałam na dom, Płaciłam 2600 :szok::szok::szok: samego odstępnego 1600, czynsz ponad 600 MASAKRA! Szlag mnie trafiał, zwłaszcza że mieszkanie było zaszczurzone, ale zależało mi, żeby Oliwka mogła sama dojść do szkoły no i nie było innego wyjścia :/

Joasia, masz rację z tymi kursami. Ja rzuciłam kosmetologię, zrobiłam kilka kursów i otwarłam firmę (sto lat temu) i dało się bez studiów pracować i zarabiać.

cześć Iza :)

Lilith witaj :) Moja w styczniu skończyła 10, to równolatki :)

Nie wie, chwilowo nie ma jej w domu, wraca za tydzień. Na razie nie wie nikt, zapisałam się na wizytę jutro, nie wiem, czy nie za wcześnie, ale akurat był termin :D Też miałaś przerwę w dzieciakach :) a jak Córa się zapatruje na rodzeństwo?

Pociąga pociąga, ale ta wizja matury i to dopiero za rok.
Iza cześć a myślałam że jestem sama, a jakie okolice?

U mnie przerwa ze względu na długość starań..ponad 7 długich lat nim nagle się okazało, że w ciazy z synem jestem. Jak corka była młodsza prosiła o rodzenstwo..plakala, ze jest sama i była zachwycona jak się dowiedziała o ciąży, choc wtedy juz była tak duża, że jej wszystko jedno było. Za to na scanie, jak płeć sprawdzalismy poplakala się bardzo.. Ze brata będzie miała.. Teraz są nierozlaczni. Spędza z nim bardzo dużo czasu, uwielbiają się. Na wieść o obecnej się poplakala nie z radości.. Bardzo bała się odrzucenia.. Ze sama zostanie. Teraz jest już dużo lepiej i nie może się doczekać jak będzie mogła się pochwalić.

Idę się zbierać powolutku..źle mi, nie wiem jak dojadę a nerwy ogromne..

reklama
Do góry