reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

Naskrobalyscie że nie wiem czy dobrze wszystko zapamiętałam a z pamięcią u nie krucho hi hi. Wczoraj miałam straszny dzień wieczorem ni z tego ni z owego płakałam jak bóbr. Mąż mnie pocieszal i uspokajal.
Nie mogę się wyspać i jeszcze Anastazja się przeziebila katar i kaszlala w nocy. We czwartek do pl jakoś czarno ten wyjazd widze. We czwartek mam też wizytę powinno byc już coś widac.

O tak kciuki za wizytę

reklama
hehee dziewczyny ale piszecie :D super!

Macie racje, też uważam ze jak ma się coś stać to się stanie, a jak dzidzia silna, to zdrowy i rozsądny ruch nie zaszkodzi :)

Z testami to was przebiłam na głowę, bo zrobiłam ich "naście" ;) ale juz mi przeszło no i zapasy testów się skończyły :D Jak ja wyczekam do środy to nie wiem..
dziś mam plan zająć sobie cały dzień sprzątaniem, jutro przyjedzie do mnie koleżanka, w środę znów coś będę sprzątać albo coś.. Może jakos dotrwam :D

Hej! Nowych mam przybywa super!

To ile nas już jest?

Powiem wam, że nie czuje jakbym była w ciąży. Wszystko zupełnie normalnie jak przed ciążą. Tylko jedna rzecz się zmieniła. Budzik miałam na 6:30, wyłączyłam i miałam poleżeć jeszcze 5min, zrobiło się nagle 30min jeszcze chyba nigdy nie miałam takiego lenia haha.

Dajcie znać jak po wizytach

Gosia02 dobrze piszesz z tymi suwaczkami, ale Ty chyba.cos zle wkleilas, bo widze codziennie taki sam tydz u Ciebie i to na aplikacji, a tu normalnie nie.widac :-)
A u mnie sie normalnie zmienia :D mam
Ze jest 6tc i 1d :D wiec nie wiem czemu tak :(

f2w39jcgdz0az452.png

reklama
Cześć laseczki :)
odstwię dzieci do przedszkola i z wami będę - chociaż dziś mam wielkie sprzątanie domku, po weekendowej nieobecności trzeba ogarnąć chatkę :/

Jak sie czujecie brzuchatki/ (Mi już brzusio nawet rano się nie chowa ;) )

Gosia- jak wyniki egzam? bo przegapiłam chyba?
Jeszcze nie dostalysmy maila z wynikami :( dzisik lub jutro ma wyslac ;o

f2w39jcgdz0az452.png

Do góry