Mama4 moja pediatra mowi ze ropienie tk normalne bo sie odtykają kanaliki nic nie dostaliśmy samo przeszło ... a 1 tez rak miał pamietam .
A schodząca skóra tez jest jak dla mnie kolejnym etapem przestawienia sie my mamy emioliim Oilatum u jednego i drugiego i tez przez to przechodziliśmy .
Dobrze ze nie płacze .
Sorki ze nie do wszystkich sie ustosunkuje ale nadrabiam bo nie miałam dostępu do bb i szukam szczególnie wiadomosci od gagi i Joasi .
Kejti ja jeszcze sama nie byłam ... tylko z mężem albo z moim tata ktory siedzi z Nikosiem w ciagu dnia tzn z nami ale bawi sie z Nikosiem jak Antek wisi mi na cycku ... dostawka do mojego rocznika wozka nie pasuje musiałam oddać ... myśle o plecaku z szelkami juz od dawna ale mam opory stad go jeszxzE nie mam... ale obawiam sie ze to moze byc jedyne wyjscie bo mój Nikodem ma fazę na ucieczki..
Btw dzis kupiliśmy choinkę i cały dzien w trasie najpierw ja kosmetyczka chłopcy fryzjer Antek przy cycku - od 7:30, potem miasto gzie produkcja choinek- potem obiad w restarjacji i w nagrodę dla statszaka zd był taki grzeczny bawilandia mam nadzieje ze prześpi cała noc , a Antoś sie słyszę kręci wiec zaraz pewnie pójdzie cycol w ruch .
Gaga kochana dużo siły dla Was a przede
Wszysykim dla Senastianka !
Emalka my 2 ale mój kloc ma juz 4750 , co prawda od 3 dni jutro musze sie skupić na karmieniu bardziej o sama fo zważyć .
A i trądzik nas nawiedził
U nas tez jedno karmienie wypija odciągniętego +- 70 ml ..
Milka ściąga sie zawsze po karmieniu nigdy przed .
Dziewczyny nie sugerujcie sie tym ile ściągacie , ka jednego dnia metoda 743
Ściągnęłam ze dwa razy po 170, kolejnego gdzie wydawałoby sie ze powinna sie rozbujać laktacja tylko 90, a w dniu w którym nie karmiłam przez 4 h po powrocie w 7 minut z jednej piersi tylko az 190 i wylewało mi sie... wiec wszystko zależy od tego ole zjecie wybijecie i od pory dnia taki mam Wniosek .
Ja mam ten z lovi i on jest cudny bo ma dwa tryby ciągnięcia najpierw pezygorowuje a potem zasysa nie wiem jak inne .
Łaski a jak ściągacie to dajecie to dzieciom czy odkładacie na wyjścia mrozicie czy jak ?
Ja pamietam przy Nikodemke jak wiele mleka wylałam zamiast mrozić ... głupia .
Ok lecę spać bo Antek zasnął jednak .
Dobranoc