reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

Ja dziś robię spaghetti na obiad. Szybko pójdzie. W końcu poszłam do sklepu [emoji5] kupiłam też komponenty na szarlotkę Ale nie wiem czy zapału mi na nią starczy [emoji58]

Martini moje oko mowi tak jak oko Ivi [emoji5] szykuj się mała [emoji12]

Jestem w trakcie 36 tygodnia.
Z Polą spotkamy się 15 listopada (cc) [emoji166][emoji480][emoji320]

reklama
Heheh martini no patrz a ja kanapki zapiekane z serem potrm z dzemem po tym parowki z keczupem teraz murzynek na cieplo i wszystko poprawione sokiem jablkowym. I nie moge ani razu isc do łazienki ;d
Tez takie dziwne mieszanki jadacie?

Karola to dobrze ze chopek sie ogarnął, chociaz to takie cwane ze nie wiadomo kiedy co do glowy przyjdzie:d

Jestem w 36. tygodniu ciąży <3

Keejti, No i tu masz rację. Te chłopy to do jednego wora i do Wisły[emoji12] a tak na serio to niestety ale jak chciał mieć żonę i dziecko to teraz niech bierze odpowiedzialnosc. Kawalerskie czasy już się skończyły.

Wysłane z mojego HTC Desire 825 przy użyciu Tapatalka

He he a ja dzisiaj sie poruszałam.

Najpierw szkoła i pasowanie, potem wyprawa do babeczki z Olx (pisałam na wyprawkowym) a jeszcze przychodnia z Basia - zaświadczenie do szkoły musimy wypełnić. Idziemy do zdrowych dzieci, oba co prawda ma zatkany nos, ale chora nie jest wiec trudno. Mamy zaległa szczepionkę ale nie zgodzę sie przez ten nos na szczepienie.

Keejti Ty to jesteś niezła.

Martini no niezle jestem ciekawa czy dziewczyny maja racje ;)

Ja wczoraj zrobiłam kurczaka w sosie z marchewka i groszkiem (przepis kwestia smaku) i nam jeszcze na dzisiaj, robiło sie 20 minut a dobre ze hej, Basia pożarła;)

Ja jem codziennie rogala marcinskiego [emoji50][emoji51]od których d... rośnie:/ ale potem bedą za ciężkie na kp wiec musze sie objeść za wczasu:) pyszne sa [emoji39][emoji1]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

O tam rogale są super. Zawsze jak jestem służbowo w Poznaniu to zakupuje [emoji5]

Kejti też ładny miks sobie serwujesz [emoji5] ale nic nie przebije kiełbasy z bezą [emoji5]

Jestem w trakcie 36 tygodnia.
Z Polą spotkamy się 15 listopada (cc) [emoji166][emoji480][emoji320]

reklama
Kurcze mam dziwne uczucie w brzuchu kilka bolesnuch dlugich skurczy bylo a teraz caly czas jak na okres może ta jelitowka sie zarazilam. Meza wzięło
A swoja droga ja tu na skurcze narzekam a on na swoj brzuszek od razu , mierzy temp co 10 minut i panika ze 36.9 bo to przeciez prawie 37.
Slowo daje ze jak bede dzis rodzic to mi sie na lozku ulozy bo on najbardziej obolaly:d

Jestem w 36. tygodniu ciąży <3

Do góry